Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont de inhoud met de hoogste reputatie sinds 28-08-21 in alle zones

 1. Ik had gehoopt dat ze toch nog een klein beetje verstand zouden hebben in Den Haag, maar die hoop is tevergeefs. De rotzakken gaan dat coronapaspoort er toch doorheen drammen en dat betekent dat de strijd pas goed gaat beginnen. Denk aan Moskou: zowel gevaccineerden als niet gevaccineerden weigerden om restaurants en bars te bezoeken zodat alles leeg bleef. Dat heeft drie weken geduurd en toen werd het coronapaspoort opgeheven en nu zit alles weer vol. Zolang het duurt zijn er natuurlijk ook een hoop andere alternatieven te bedenken en ik zelf vond deze een hele leuke.
  2 punten
 2. Hoi Godenzoon, Ik vermoed dat het hoogspanningslijnen en transformatoren zijn die kortsluiting hebben na de aardbeving. Transformatorbrand geeft gele vlammen, hoogspanningskabels die elkaar raken geven blauw licht. (vlambogen) Het zelfde geluid van de kortsluitingen is te horen in beide video's
  2 punten
 3. Dat is wat we nodig hebben. Bekende Nederlanders die gewoon niet mee willen werken. Laten we hopen dat er nog velen zullen volgen.
  2 punten
 4. Grens bereikt voor Tim Douwsma: ‘Ik doe niet mee aan de coronapas’ – Algemeen Dagblad Zanger Tim Douwsma was een van de eerste bekende Nederlanders die zich uitsprak tegen de coronamaatregelen en dat doet hij opnieuw nu er een coronapas wordt ingevoerd. De 33-jarige Fries wil niet ‘meedoen aan medische apartheid’ en lijkt daarom te stoppen met optreden. ‘Ik wil niet dat mensen zich door mijn optredens gepusht voelen om iets te doen wat niet fijn voelt.’ Bron: https://www.ad.nl/show/grens-bereikt-voor-tim-douwsma-ik-doe-niet-mee-aan-de-coronapas~a994c4a2/
  2 punten
 5. Dit wisten wij al voordat het hele circus begon.. en wij blijven gewoon doen wat juist is, ongeacht de consequenties 🙏🏻🤍 Hier een hele mooie post op Instagram: https://www.instagram.com/tv/CTwQ6r8j8KO/
  2 punten
 6. Dit zijn hele mooie reacties: Samen staan we sterk.
  2 punten
 7. We leven in een bizarre tijd en ik geloof niet dat het eerder is voorgekomen dat een land als Amerika een seniele president heeft gekozen. Dat Joe Biden niet de regie heeft wordt onder andere duidelijk uit het volgende bericht: Na een bespreking met Boris Johnson werd er alles aan gedaan om te voorkomen dat er vragen gesteld zouden worden aan Biden. In het volgende bericht van enkele weken geleden kan je Biden horen zeggen dat hij instructies heeft gekregen om bepaalde reporters vragen te stellen. Maar, als Biden geen president is van de Verenigde Staten, wie is het dan wel?
  1 punt
 8. Heb gestemd, maar zo te zien vindt een meerderheid dit nog steeds een fantastisch land. Maar, wij als volk zijn dan ook in goede handen met Gezondheidsautoriteiten waar de gezondheid vanaf straalt.
  1 punt
 9. Dit is de meest zwarte dag in onze geschiedenis sinds de Duitsers ons land binnenvielen op 10 mei 1940. Dat was het begin van een heel donkere periode uit onze geschiedenis. Nu de Tweede Kamer de coronapas heeft aangenomen staan we opnieuw aan de vooravond van een lange donkere periode. Misschien gaat het deze keer wel langer duren dan vijf jaar. We zijn verraden door ons parlement en verkocht aan een stel liegende en bedriegende figuren. Hoe kan je ooit nog een regering in dit land serieus nemen. Zelfs als ze met grote borden op hun leugens worden gewezen blijven ze gewoon verder liegen. We zijn erger geworden dan de ergste bananenrepubliek.
  1 punt
 10. Ik heb dit ook al een aantal keren gehad dat ik dacht huh ik heb het nog niet eens getypt en het staat er al? Heel eng wordt deze wereld!
  1 punt
 11. Een leuke T-shirt met de print: "Don't Underestimate The Power Of A Woman".
  1 punt
 12. Ook voor mij geen testen en geen vaccinatieprikken. Mijn Christelijke geloofsovertuiging speelt er ongetwijfeld ook een rol in dat ik me niet laat vaccineren (i.v.m. het merkteken van het beest). Ik ben geen voetbalfan en ik bezoek ook geen concerten.
  1 punt
 13. Mooi overzicht van de onbetrouwbaarheid van Hugo de Jonge. Wat ik niet begrijp dat deze mensen zo kunnen liegen en gewoon doorgaan alsof er niets aan de hand. Natuurlijk is de coronapas vaccinatiedwang, iets dat hij altijd heeft ontkent dat er zou gaan gebeuren. Wybren van Haga vindt het ook crimineel en ziet ze het liefst zo snel mogelijk achter de tralies verdwijnen.
  1 punt
 14. Dutch Parliament TV: Wilders roept iedereen op tot ongehoorzaamheid tegen coronapas Geert Wilders heeft écht geen zin in de coronapas. Hij noemt de maatregel van het demissionaire kabinet illegaal, hoopt dat er niet gehandhaafd zal worden en prijst op voorhand iedere ondernemer die de middelvinger geeft aan het beleid. Geert Wilders vind dat het kabinet terughoudend moet zijn in demissionaire status.
  1 punt
 15. Rinus, Ik weet precies wat je bedoeld. Ik denk aan iets heel specifieks en ik zie of hoor het terug. Op het internet, maar ook in de offline wereld. Heb het gevoel dat ik in een soort nachtmerrie zit waar ik niet meer uitkom(in mijn geval) Dingen lijken niet logisch meer, veel mensen lijken robots (supermarkt) etc en zijn opervlakkig en lachen om alles. Ook zien velen van hen hen er sythetisch uit. De schooljeugd heeft allmaal dezelfde looks en de huid ziet eruit van plastic.
  1 punt
 16. Een uitstekende presentatie door Tunahan Kuzu tijdens het coronadebat; hij confronteert op een verrassende wijze Mark Rutte en Hugo de Jonge met de leugens die ze het volk verkopen. Tijdens de presentatie haalde Tunahan Kuzu nog eens aan dat de premier glashard loog. Voorheen maakte Tunahan Kuzu op mij geen indruk als politicus, maar in deze coronatijd is het voor mij duidelijk geworden dat Tunahan Kuzu één van onze échte volksvertegenwoordigers is, die opkomt voor de vrijde keuze van burgers om zich wel of niet te laten vaccineren. Tunahan Kuzu durft als één van de weinigen kritische vragen te stellen aan de tweede kamer. Tunahan Kuzu is fel tegenstander van een Testsamenleving.
  1 punt
 17. Goed punt, maar helaas heeft het geen enkele juridisch bindende kracht, deze uitspraak, Bijna niemand weet precies wat die Raad van Europe is en iedereen denkt dat het iets is zoals de Europese Commissie. Niets is minder waar, want er is een levensgroot verschil: Echter, in het geval van de uitspraak over verplichte vaccinaties is er sprake van een resolutie van het Parlement van de Raad van Europa. Een resolutie is echter geen verdrag of een uitspraak van het Hof. Het betekent uiteraard wel iets dat het Parlement van de Raad van Europa zich uitspreekt tegen verplichte vaccinaties, maar overheden kunnen dit naast zich neerleggen, omdat het niet bindend is. https://mail.niburu.co/binnenland/16486-is-het-nu-wel-of-niet-mogelijk-om-vaccinaties-te-verplichten
  1 punt
 18. Raad van Europa heeft besloten dat vaccins niet verplicht mogen zijn en dat niet-gevaccineerden niet mogen worden gediscrimineerd – Artsen Voor Vrijheid: De Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa – het internationale orgaan waarvan het Europees Hof voor de Rechten van de Mens deel uitmaakt – heeft een resolutie aangenomen waarin staat dat vaccins niet verplicht mogen zijn en dat niemand mag worden gediscrimineerd omdat hij niet is gevaccineerd. Bron: https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2021/01/30/raad-van-europa-besluit-dat-vaccins-niet-verplicht-mogen-zijn-en-dat-niet-gevaccineerden-niet-mogen-worden-gediscrimineerd/
  1 punt
 19. Ha prachtig, Kwam net deze tegen: Een overzicht waar je terecht kan zonder Ausweiss:
  1 punt
 20. Via sociale media hebben verschillende Westlandse ondernemers al gereageerd naar aanleiding van de aankondiging van demissionair premier Mark Rutte tijdens de persconferentie van dinsdag 14 september. Zo laat café De Slimmerick in Naaldwijk via Facebook en Instagram weten een kroeg te zullen blijven zonder drempels. ‘Alle gasten zijn welkom in onze zaak’, aldus het café. ‘Welk geslacht, gender, ras, religie, leeftijd, gevaccineerd of ongevaccineerd…’. Bron: https://indebuurt.nl/westland/nieuws/verplicht-coronatoegangsbewijs-in-westland-alle-gasten-zijn-welkom-in-onze-zaak~126429/
  1 punt
 21. Het maakt niet uit met welke mooie praatjes je het probeert te verkopen. Rutte en De Jonge zullen de geschiedenisboeken ingaan als de meest verderfelijke politici die ons land ooit heeft gekend. Mensen die zo keihard kunnen liegen en iedere belofte breken die ze gedaan hebben zijn geen normale mensen. Het zijn gewetenloze psychopaten die geen enkele wroeging kennen, ongeacht de gevolgen van hun daden. Zo zag het bericht in de Telegraaf er uit precies 80 jaar geleden. Nu wordt er wederom een complete bevolkingsgroep buitengesloten. Nu kunnen de mensen nog zo kwaad worden omdat niemand vergelijkingen mag maken met de Tweede Wereldoorlog, omdat het toen allemaal veel erger was, maar die vlieger gaat niet op. Ook toen begon het stapje voor stapje en werden de maatregelen steeds erger. Ook nu gebeurt het stapje voor stapje en worden de maatregelen steeds erger.
  1 punt
 22. Henk Schipper heeft zijn Pathé abonnement opgezegd; hij doet niet mee aan QR codes.
  1 punt
 23. Je moet altijd voorzichtig zijn als het gaat om investeringen in crypto. Niet alleen gaan de waardes van de verschillende crypto's heel extreem op en neer, maar je hebt ook kans dat een crypto gewoon helemaal verdwijnt. Mocht het slecht aflopen met bepaalde crypto's dan is het mogelijk dat je al je geld kwijt bent. Mensen zijn vaak geneigd om een crypto te kopen die heel weinig waard is, bijvoorbeeld Shiba Inu Coin, omdat de groeipotentie enorm is. Maar ja, wat als je er duizend Euro in steekt en Shiba verdwijnt dan? De meest riskante crypto's zijn wat mij betreft diegenen die maar een fractie van een cent waard zijn (per eenheid).
  1 punt
 24. Wat weinigen beseffen is dat vandaag een historische dag is en tegelijkertijd een dieptepunt in onze geschiedenis. De mensen die wij hebben gekozen om ons te vertegenwoordigen hebben ons verkocht aan de centrale bankiers. Wij worden allen slaven van het digitale systeem. De eerste stap is vandaag gezet. Het coronapaspoort is het Merkteken van het Beest. Het blijft, voor altijd. Totdat de verlossing komt.
  1 punt
 25. En maar denken dat steeds meer vaccinaties het antwoord is. Ik begrijp niet waarom er zo weinig (officiele) kritiek op de vaccins is. Iedereen ziet toch dat ze nauwelijks werken.
  1 punt
 26. Hoeveel mensen zullen nu echt door hebben dat dit alles helemaal niets met gezondheid te maken heeft? En zo kan het ook nog:
  1 punt
 27. Hele mooie boodschap. Ik zet hem even hier neer, want het is heel inspirerend. Slachtofferschap begint bij het erkennen van de macht van de ander. Het bestaat eigenlijk bij gratie van het erkennen van het feit dat iemand de macht over jou heeft. Hou daarmee op. Ja de discriminatiepas is ingevoerd en ja dit wisten we al 1,5 jaar. En nee massale verontwaardiging komt niet aan de oppervlakte. Dat is pijnlijk. Maar sta waar je voor staat. Ook zonder applaus. Ook zonder meerderheid. Wees trots op jezelf. Wees trots op je principes en je ruggengraat. En straal dat uit. De plekken waar je alleen mag komen met een discriminatiepas hebben wij niet nodig om gelukkig te zijn. Wees creatief en ga moeite doen voor vertier. Wacht de echte schoonheid zit in de ruimte waarvan we niet kúnnen worden afgesneden. Laten we op zoek gaan. Op zoek naar de nieuwe wereld. Veel plezier allemaal. Ik heb er zin in.
  1 punt
 28. En wat te denken van dit? Niet echt humor, maar wel heel mooi:
  1 punt
 29. Vanmorgen stonden de kranten bol met verhalen over de meest en de minst gevaccineerde gemeentes van ons land/ Op nummer 2 als meest gevaccineerde staat het eiland Terschelling. Als minst gevaccineerde plaats in Nederland komen we Urk tegen. Dus zou je verwachten dat er heel wat mensen doodgaan in Urk als gevolg van het feit dat ze niet zijn beschermd. Dat valt echter reuze mee als je kijkt op het dashboard van de overheid. Ook de vroege signalen zoals virusdeeltjes in het rioolwater laat zien dat ze goed bezig zijn in Urk en dat daar op de korte termijn geen problemen zijn te verwachten, ondanks het feit dat ze het laagst op de Nederlandse vaccinatieranglijst staan. Dan kijken we naar de kampioenkandidaat vaccineren en dat is Terschelling: En daar zien we iets merkwaardigs. De virusdeeltjes in het rioolwater van de bijna meest gevaccineerde gemeente van Nederland stijgt schrikbarend hoog. Volgens de overheid zijn dit vroege signalen. Vroege signalen van wat? Dat de vaccinaties niet werken en juist een virus explosie veroorzaken? https://www.ad.nl/binnenland/urk-heeft-laagste-vaccinatiegraad-van-nederland~aa547731/
  1 punt
 30. Is Biden helemaal seniel geworden, of is er een andere reden dat hij 20 jaar na de aanslag van 9/11 documenten openbaar wil maken? De Amerikaanse president Joe Biden wil geheime documenten over de aanslagen van 11 september 2001 in de Verenigde Staten openbaar maken. De documenten zijn afkomstig van het onderzoek door de politiedienst FBI. Biden heeft niet gezegd wat er precies zal worden gepubliceerd, maar volgens Amerikaanse media gaat het mogelijk om documenten over de rol van Saoedi-Arabië bij de aanslagen van twintig jaar geleden. Nabestaanden van slachtoffers van de aanslagen menen dat Saoedi-Arabië hulp heeft verleend aan terroristengroep al-Qaeda, die de aanslagen uitvoerde. Zelfs na 20 jaar vliegen de verschillende theorieën over internet over wat er werkelijk gebeurde die dag en more to the point, wie de mensen waren die erachter zaten. Wat denken jullie? Zal de waarheid ooit boven tafel komen? https://www.ad.nl/buitenland/biden-wil-geheime-documenten-aanslagen-11-september-publiceren~ae5ee46d/
  1 punt
 31. Het punt is dat we Nederland we te maken hebben met een schijndemocratie. Link naar het hele interview, gepresenteerd door Cafe Weltschmerz: Nederland is géén democratie - Erik van der Horst met Gideon van Meijeren Gerard de Boer heeft op zijn blog een tag "Europese Unie" met het volgende artikel: Nooit eerder is zo duidelijk geworden dat Nederland een schijndemocratie is.
  1 punt
 32. Het coronapaspoort is een tussenstation in de route naar de digitale dictatuur. FVD-leider Thierry Baudet noemt de CoronaCheck-app de glijdende schaal richting slavernij. Thierry Baudet omschreef in zijn toespraak over de CoronaCheck-app het volgende:
  1 punt
 33. Ik vind het raar dat men nog steeds praat over een normale pensioen in de toekomst voor mensen die nu in de twintig of dertig zijn. Dat wij in Euro's moeten gaan sparen. Dat slaat toch nergens op? Wie gelooft er nou dat wij in 30 of 40 jaar nog steeds gebruik maken van het geld wat we nu hebben, en dat het tegen die tijd nog wel wat waard is.
  1 punt
 34. Als je al zelfs op een forum geen dingen meer kunt plaatsen die tegen de overheidsrichtlijnen ingaan voor wat betreft corona dan is dat een droevige zaak. Overal op sociale media worden accounts van het ene op het andere moment geschrapt. Het ene moment zie je nog mensen berichten plaatsen op Twitter en het volgende moment zijn ze van de aardbodem verdwenen. Zoals dat gebeurde met de gerespecteerde ex New York Times journalist Alex Berenson. Niet alleen worden die accounts verwijderd, maar ook alle waardevolle gegevens die al die mensen hebben geplaatst op het platform is weg. Hetzelfde gebeurt met Facebook accounts waar groepen mensen iedere keer werken met backup groepen, omdat de groep die ze vandaag hebben morgen weg is. Eén van de weinige plaatsen waar mensen nog wel berichten konden plaatsen die niet onderhavig waren aan censuur was het grote Amerikaanse forum Reddit. Steve Huffman, de CEO van dat bedrijf beloofde vorige week nog dat zij geen censuur zouden plegen en per vandaag schrappen ze een aantal subforums waar waardevolle informatie over de corona pandemie stond. Alles wederom weg, zomaar, pats boem. Er zijn steeds minder plaatsen op internet waar je nog dingen kunt zeggen die je wilt. Waar je nog wel een mening kan geven die afwijkt van de overheidspropaganda. Dit is er één van. Heb je waardevolle info of wil je je mening geven zonder censuur, dan ben je hier aan het juiste adres. Reddit Bans Vaccine-Skeptic Subreddit r/NoNewNormal - Days After CEO Said He Wouldn't | ZeroHedge
  1 punt
 35. Je hebt drie wensen, wat zijn ze? Voor mij: 1) Geen corruptheid meer. 2) Dat iedereen ter wereld genoeg te eten krijgt. 3) Oneindig geld voor mezelf (wat eigenlijk ook een beetje corrupt is).
  1 punt
 36. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/09/leon-de-winter-vermoed-dat-we-in-een-heropvoedingskamp-zijn-beland-gaat-om-het-beperken-van-vrijheden/ Het nieuws van de MSM begint een ander narratief te krijgen zo lijkt het tenminste. Het stond in de Telegraaf achter een betaalmuur, de DDS gaat erop in, lijkt misschien overdreven van de Winter, toch zit er een hoop in. mocht iemand menen dat de DDS de woorden van de Winter verdraait hoor ik het graag
  1 punt
 37. Ik kijk met steeds meer verbazing naar het dierenrijk. Daar worden geen spelletjes gespeeld, maar deelt een aap gewoon zijn appel met een schildpad. Daar heb je geen strijd tussen wel of niet gevaccineerde apen. Ze nemen het leven zoals het komt en bouwen ondertussen hun karma op. En daar kunnen wij mensen nog heel veel van leren.
  1 punt
 38. Ik heb nu ruim anderhalf jaar alle berichten gevolgd over covid-19, zowel in mainstream als in alternatieve media. En na die anderhalf jaar kom ik persoonlijk tot de volgende conclusie: De bevolking wordt door de mainstream media in een permanente angstpsychose gehouden. Alleen maar horror en schrikverhalen. De werkelijke cijfers laten zien dat covid-19 een vergelijkbaar aantal slachtoffers maakt dan de griep. Mensen die echt ziek worden van covid-19 zijn bijna altijd mensen met onderliggende kwalen of die oud en kwetsbaar zijn of beiden. Mensen met een normaal werkend immuunsysteem hebben weinig of niets te vrezen. Analyse van de bloedtransfusiedienst in Nederland heeft aangetoond dat bijna iedereen in ons land al antilichamen heeft aangemaakt. Dit, omdat heel veel mensen al besmet zijn geweest zonder dat ze het zelf weten omdat ze asymptomisch zijn, dat wil zeggen niet ziek worden. Dit betekent dat zelfs al geloof je in het vaccin deze overbodig is. Daarnaast is er nu een wetenschappelijk onderzoek uit Israël waarin wordt gesteld dat natuurlijke immuniteit 13 keer meer effectief is dan een immuniteit opgebouwd door vaccins. https://www.zerohedge.com/covid-19/ends-debate-israeli-study-shows-natural-immunity-13x-more-effective-vaccines-stopping En dan hoef je niet eens meer te kijken naar de onveiligheid van vaccins, want dat is nog eens een hoofdstuk apart. Als je twee dingen bedenkt: Normaal gesproken duurt het 10 tot 15 jaar uitgebreid testen voordat een nieuw vaccin op de markt komt. Dit keer minder dan een jaar, en dat ook nog eens met een compleet nieuwe, nog nooit eerder op mensen gebruikte techniek, de mRNA vaccins. Normaal gesproken wordt een vaccin na 25 doden in Amerika onmiddellijk van de markt gehaald. Nu lopen het aantal doden al in de tienduizenden en men gaat gewoon door.
  1 punt
 39. Tja, ik vind het allemaal heel lastig. Je ziet mensen dood gaan aan covid, en dood gaan aan het vaccin. Wat moet je dan kiezen? Men zal wel zeggen dat het vaccin lang niet zo gevaarlijk is als covid zelf, maar ik heb daar zo mijn twijfels over (zoals meerderen op dit forum).
  1 punt
 40. Het magnetisme wordt veroorzaakt door grafeenoxide. Dit is ontdekt door een aantal Spaanse wetenschappers en ook onlangs bevestigd door Karen Kingston, een ex medewerker van Pfizer. Het mRNA zit verpakt in heel erg kleine (=nano) vetblaasjes. Deze vetblaasjes lijken erg op de celwand van menselijke (spier)cellen en worden daardoor gemakkelijk door de cellen in je bovenarmspier opgenomen. Daar kunnen ze vervolgens hun boodschap afgeven. De Engelse benaming voor deze vetbolletjes is ‘lipid nano particles’. ‘Lipid’ betekent vet, ‘nano’ heel erg klein en ‘particles’ betekent deeltjes. Het zijn dus heel erg kleine vetdeeltjes. De bewering die je soms op social media leest dat er nanodeeltjes in het vaccin zitten, klopt dus niet helemaal. Het zijn kleine bolletjes die na vaccinatie het mRNA beschermen en het naar de juiste plaats in de cellen vervoeren. Het schijnt dat de vaccinfabrikanten deze lipids niet zelf maken, maar ergens laten produceren en via de verschillende patenten komt Karen terecht bij een Chinees bedrijf, Sinopeg genaamd. En bij dit bedrijf komen we wel grafeenoxide tegen als materiaal dat wordt gebruikt bij de productie van de verschillende lipids. Grafeenoxide kan een uitstekende elektrische geleider zijn en als dit positief wordt geladen, dan zal het alles op haar pad proberen te vernietigen. Op dit moment zijn de lipids neutraal geladen. Deze lipids kunnen worden geactiveerd door een elektromagnetisch veld, waardoor ze een positieve lading kunnen krijgen en daardoor vervolgens onnoemelijke schade aanrichten in het menselijk lichaam. https://mail.niburu.co/het-complot/16538-het-werkelijke-kwaad-achter-de-vaccinaties-komt-naar-buiten Dit heeft verregaande gevolgen en er zal ongetwijfeld binnenkort meer over bekend worden.
  1 punt
 41. Nee, zeker niet! Ik vertrouw het een en ander voor geen meter tegenwoordig.
  1 punt
 42. Ik mag graag een Heineken biertje drinken, maar na deze commercial ga ik daar toch anders over denken. Ik begrijp echt niet dat ze dat doen:
  1 punt
 43. Al iets meer dan twee jaar helemaal niet. Plezier is mogelijk ook zonder, en ik vind het nog steeds een van mijn beste keuzes allertijden 🙂
  1 punt
 44. Geen testen en geen prikken hier. Zelfs niet om mijn herkomstland te bezoeken na 2,5 jaar.. Had wel gehoopt dat het dit jaar nog zou "mogen" op een ouderwets menselijke manier. Pijnlijke keuze, wel naar mijn eigen geweten 🙏🏻
  1 punt
 45. Overbodig. Je bent een Adonis van nature of je bent het niet.
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...