Ga naar inhoud

Pieter65

Lid
 • Aantal items

  232
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Alles dat geplaatst werd door Pieter65

 1. Alles is subjectief. Ook alles wat jij schrijft is subjectief. Het is jouw interpretatie van zaken. Dat jij dan een andere mening veroordeeld als propaganda vindt ik wel heel vreemd.
 2. Kan het nog besmettelijker dan zeer besmettelijk. Klaarblijkelijk, want vergeleken met de eerdere zeer besmettelijke varianten spant deze de kroon. In het Verenigd Koninkrijk is een nieuwe stam van het coronavirus opgedoken die experten op het puntje van hun stoel heeft. AY.4.2 is een afstammeling van de bekende deltavariant en zou volgens de eerste onderzoeksresultaten “de meest besmettelijke coronavirusstam” zijn “sinds het begin van de pandemie”. Wat is er aan de hand? Is de stam ook al opgedoken in ons land? En moeten we ons zorgen maken? Volgens de eerste studies lijkt de nieuwe stam 10 tot 15 procent besmettelijker te zijn dan de oorspronkelijke deltavariant. Expert Francois Balloux - de topman van het University College London Genetics Institute - spreekt in de Britse zakenkrant Financial Times van “de meest besmettelijke coronavirusstam sinds het begin van de pandemie” als die eerste onderzoeksresultaten bevestigd worden. Hij noemt het ook “waarschijnlijk” dat AY.4.2 een ‘Variant under Investigation’ zou kunnen worden, waarna de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) hem een eigen Griekse letter zal geven. Toch legt Balloux nog wat voorzichtigheid aan de dag, omdat het Verenigd Koninkrijk momenteel nog het enige land is waar de stam al echt opmars maakt. Ligt het aan mij of krijgen jullie ook het gevoel dat ze die varianten verzinnen waar je bij staat? https://www.hln.be/nieuws/ook-in-ons-land-nieuwe-coronavariant-die-besmettelijkste-zou-kunnen-zijn-tot-nu-toe-wat-is-er-aan-de-hand-en-moeten-we-ons-zorgen-maken~a288ee7f/
 3. We zijn nu een maand of zes verder na de laatste verkiezingen en er is inmiddels heel veel veranderd. Als er nu verkiezingen gehouden zouden worden, dan zijn er twee partijen die grote klappen zouden krijgen en dat zijn D66 en het CDA Volgens de laatste peilingen zouden deze enorme verliezen lijden en zou de PVV weer de tweede partij van het land worden. Aangezien we nog steeds geen nieuwe regering hebben en het politieke landschap volledig is veranderd, lijkt het mij logisch om nieuwe verkiezingen te houden.
 4. Iedereen weet zo langzamerhand dat het coronapaspoort er niet is voor je gezondheid, Het is het begin van het Chinese credit score systeem in Nederland. Kijk even naar het volgende filmpje en dan zie je wat ze in Engeland allemaal in die app stoppen. Hoezo, het is voor je gezondheid?
 5. Jouw hele scenario is gebaseerd op blijvende prijsstijgingen. Nu is die kans inderdaad levensgroot aanwezig dat dit gebeurt, maar als ik ze nu al hoor praten over komende lockdowns vanwege een komende zware griepepidemie, dan is het niet onaannemelijk dat de prijzen weer gaan dalen. Ik sta nu niet voor de keuze gelukkig, maar als dat wel het geval zou zijn, dan ik waarschijnlijk ook gaan voor dat vijfjarig contract van Essent. Alleen voorzie ik daar een mogelijk ander probleem en die is dat als de energieprijzen echt de pan uit zullen rijzen, Essent zich ook niet aan dat contract zal houden. Net zoals je nu al mensen ziet waarbij de huidige contracten eenzijdig door de leverancier worden opgezegd.
 6. Wat een idioten heb je toch op deze wereld. Mensen die echt geloven dat het coronavaccin hen beschermt en die niets liever doen dan de hele wereld laten weten dat zij zijn gevaccineerd. Duitsers hebben klaarblijkelijk iets met geel. Voorheen waren de Jodensterren geel, maar nu hebben ze de vaccinatiestickers geel gemaakt. Je zou kunnen zeggen dat destijds de mensen met gele sterren ten dode waren opgeschreven en dat nu de mensen met de gele vaccinatiestickers ten dode zijn opgeschreven door de langere termijn bijwerkingen van het vaccin. https://rp-online.de/nrw/staedte/moers/moers-gelber-ansteckknopf-wirbt-fuers-impfen_aid-63323479
 7. Waar zijn wij met zijn allen in hemelsnaam mee bezig? We maken ons land kapot met allerlei klimaatmaatregelen, terwijl China gewoon weer kolencentrales gaat opstarten. Volgens een bericht in de Telegraaf stoot dat land in drie uur tijd net zoveel CO2 uit als dat wij in 2030 als geheel land zouden besparen door volkomen gasloos te zijn. Wanneer worden we eindelijk eens een keer wakker? Wanneer begrijpen we eindelijk eens een keer dat we op een geweldige manier worden beetgenomen en bestolen?
 8. Heel erg scary dit. De man heeft natuurlijk wel gelijk want wie gaat straks dit alles opvangen? Er is nu al een tekort van alle soorten personeel. En net voordat de herfst en winter beginnen gaan ze nu kwetsbare mensen inspuiten met een boostershot, hetgeen waarschijnlijk nog veel meer doden betekent. Dit gaat een hele vreemde winter worden ben ik bang.
 9. Ben het met je eens dat er weinig christelijks valt te ontdekken binnen het CDA. Ik kan mij gewoonweg niet voorstellen dat er zoveel christelijke mensen zijn die zich zo laten beetnemen? Zij zien toch ook dat een eerlijke Mona Keijzer naar huis wordt gestuurd en dat de liegende De Jonge gewoon mag blijven zitten? Net zoals ik ook niet begrijp dat er in Nederland nog mensen zijn die op de VVD stemmen waar ze als leider de grootste leugenaar, psychopaat en vrijmetselaar hebben die ooit in dit land heeft rondgelopen. Bovendien een man die verantwoordelijk is voor de enorme schade die is toegebracht aan alle toeslagouders. Een liegende bedriegende vrijmetselaar die gewoon weer een nieuwe regering mag vormen. Dit land is echt ziek.
 10. Ik denk dat je goed bezig bent. Niemand weet precies wat er gaat gebeuren, maar er gaat geen dag voorbij of je ziet wel ergens een bericht over tekorten of verstoorde supply lijnen. De ene keer is het een chauffeurstekort, dan is het weer omdat er teveel mensen in quarantaine moeten, dan weer is het klimaat de boosdoener of een hackaanval zoals we de laatste tijd ook vaak hebben gezien. En aangezien we in vreemde tijden leven en er duidelijk dingen spelen die wijzen op een Great Reset is het denk ik heel verstandig om wat voorzorgsmaatregelen te nemen.
 11. Goede argumentatie, maar gericht op Hugo de Jonge. Wat zegt dit alles over de partij, het CDA, dat het prima schijnt te vinden dat ze een dergelijke minister als prominent lid hebben. Je zou denken dat die partij zou zeggen: "Hugo, bedankt en tot ziens, want wij als christelijke partij tolereren geen leugenaars in ons midden", Als ze dat zouden doen, dan zou ik bewondering voor ze hebben. Nu niet, nu vind ik ze net zo erg als Hugo.
 12. Gelukkig weten wij dat er van iedere tien woorden die er uit Den Haag komen er zeker negen zijn gelogen. Liegen, liegen en nog een beetje meer liegen. Hugo is een Minister van het CDA, een christelijke partij. In Johannes 8:44 legt de Heere Jezus uit wie de duivel is: ‘Want hij is een leugenaar, en de vader van de leugen.’ Liegen is een zonde tegen God: ‘Een vals getuige wordt niet voor onschuldig gehouden; en die leugen blaast, zal niet ontkomen’ (Spreuken 19:5). God eist van jou dat je de waarheid spreekt: ‘Leg daarom de leugen af en spreek de waarheid, ieder tegen zijn naaste; wij zijn immers leden van elkaar’ (Efeze 4:25). Hoe kan het CDA een minister handhaven die ieder gebod in de bijbel overtreedt?
 13. Ik weet niet hoe het met anderen zit, maar ik begin het af en toe Spaans benauwd te krijgen in dit land. Ik voel dat mijn vrije wil stukje bij beetje wordt afgepakt en dat anderen straks over mijn lichaam willen beschikken. Dat het hier straks net zo gaat als in Italië. En die imbecielen op tv doen alsof het allemaal de gewoonste zaak van de wereld is. Ben ik nu volledig gestoord en zijn zij normaal of ben ik toch niet zo gek misschien? En dan dit: Het voortbestaan van de mensheid staat op het spel, maar er hoeven geen bijwerkingen meer gemeld te worden, want ze hebben al genoeg, Dit is toch niet te filmen. Overal vallen mensen dood neer vanwege bloedproppen. Wat doen we? Gaan we stoppen met die levensgevaarlijke rotzooi? Nee, we zetten op de bijsluiter dat het bloedproppen kan veroorzaken en gaan rustig door met spuiten zodat er nog veel meer mensen dood neervallen. Ik zou eigenlijk weg willen vluchten, maar waar naartoe? Overal voeren ze hetzelfde script uit. In dat geval zit er niets anders op dan hier te blijven en door te blijven vechten tot de laatste snik. Ik denk dat we weinig meer te verliezen hebben,.
 14. Het is toch werkelijk niet te filmen. Al ik weet niet hoelang waarschuwen artsen en wetenschappers dat de spike eiwitten die met miljarden tegelijk worden aangemaakt na een vaccinatie zorgen voor verstopping van de bloedvaten en klontering. Dan zie je opeens het volgende bericht in de Britse Times. Mysterieuze toename hartaanvallen als gevolg van verstopte aderen. Maak je borst maar nat. De herfst is begonnen en de eerste blaadjes zijn gevallen.
 15. Het noemt zichzelf journaliste, het schijnt Angela de Jong te heten en het is dom. Het is dom, want je kunt mensen die het experimentele coronavaccin weigeren van alles noemen, behalve lafbekken. Het zijn juist de lafbekken die toegeven aan de druk vanuit de politiek, de media en vaak de eigen omgeving. Het zijn lafbekken die de armen opstropen om iets te latenin spuiten waarvan ze geen flauw benul hebben wat dit voor gevolgen zal hebben, omdat ze anders geen dingen mogen. Misschien is zielig een beter woord voor deze ongetwijfeld bange vrouw. Want, het zijn bange mensen die zich laten vaccineren. Hele bange mensen die zelf nog nooit de moeite hebben gedaan om iets echt te onderzoeken. Arme zielige, bange Angela. Ongetwijfeld zal jij gevaccineerd zijn en behoor je ook bij de club die ze de walking dead noemen. Misschien moet je even lezen wat een heel ervaren vliegerarts heeft te vertellen over de gevolgen die ze dagelijks in de praktijk tegenkomt als gevolg van vaccinaties. https://niburu.co/buitenland/16714-vliegerarts-waarschuwt-dat-het-amerikaanse-leger-wordt-uitgedund-door-vaccins
 16. Hoe meer ik lees in het nieuws, des te meer bekruipt mij het gevoel dat we vreemde tijden tegemoet gaan. Iedere keer kom ik weer verhalen tegen over lege supermarkt schappen en problemen met bevoorrading. Dat niet in één land voor bepaalde producten, maar eigenlijk wereldwijd met van alles. De ene keer is het een tekort aan chauffeurs, dan zijn het weer havens in China die worden platgelegd vanwege corona, dan zijn het weer fabrieken in China die alleen in het weekend mogen draaien om energie te besparen. Ondertussen stijgen overal de prijzen, vooral op het gebied van energie en is de werkelijke inflatie vele malen hoger dan wordt voorgespiegeld. Dan lees ik dit bericht: Several industry groups have warned world leaders of a worldwide supply-chain “system collapse” due to pandemic restrictions, coming as Federal Reserve Chairman Jerome Powell suggested that the current period of higher inflation will last until 2022. The International Chamber of Shipping, a coalition of truck drivers, seafarers, and airline workers, has warned in a letter to heads of state attending the United Nations General Assembly that governments need to restore freedom of movement to transportation workers amid persistent COVID-19 restrictions and quarantines. Het zijn iedere keer de bewust opgelegde coronabeperkingen die ervoor zorgen dat het wereldwijde bevoorradingssysteem op instorten staat. Wat denken jullie? Tijd om te gaan hamsteren? https://www.theepochtimes.com/mkt_breakingnews/workers-who-maintain-supply-chains-warn-of-worldwide-system-collapse_4023717.html
 17. Daar sta je dan met je hele circus. Alles en iedereen moest zo nodig worden gevaccineerd en de ongevaccineerde mensen zouden zorgen voor alle nieuwe besmettingen. Onderzoek toont aan dat het verhaal compleet anders ligt: Wie is gevaccineerd met de vaccins van Pfizer of AstraZeneca en onverhoopt toch nog besmet raakt met de deltavariant van het coronavirus, maakt soms net zoveel virus aan als iemand die niet gevaccineerd is. Bovendien blijkt het Pfizervaccin minder goed te presteren tegen de deltavariant dan gehoopt. Maar of grootschalige vaccinatie kan zorgen voor de zo gewenste ‘groepsimmuniteit’ waardoor het virus niet meer kan rondgaan en de epidemie uitdooft, is onwaarschijnlijk, schrijft de groep. In Israël, waar men inent met Pfizer, is echter een meerderheid van de ziekenhuispatiënten wél gevaccineerd. Het gaat daarbij om overwegend oudere, kwetsbare mensen, bij wie het vaccin kennelijk niet genoeg heeft geholpen. Tot zover de Volkskrant. Wat ze dus gewoon zeggen is dat die vaccins voor geen meter werken, dat gevaccineerde mensen net zoveel virusmateriaal rond spreiden als ongevaccineerde mensen en dat in Israël de ziekenhuizen vol liggen met gevaccineerde mensen. En dus is de oplossing om er nog maar een prik in te jagen. Hoe gestoord kan je zijn? https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/gevaccineerde-soms-net-zo-besmettelijk-als-ongevaccineerde-blijkt-uit-onderzoek~b7eb2e94/
 18. Ik kwam het volgende plaatje tegen wat wel heel mooi is. Als je de waarheid spreekt moet je opkrassen en als je liegt mag je blijven zitten. Wat een land.
 19. Ik heb het afgelopen jaar regelmatig Lange Frans voorbij zien komen als degene die luidkeels protesteerde tegen van alles en nog wat. Hij had geloof zelfs met ene Janet Ossestaart plannen beraamd om Mark Rutte te pakken te nemen. Maar, nu zie ik berichten verschijnen dat Lange Frans gewoon aan het optreden is en dat hij klaarblijkelijk geen enkele moeite heeft met de coronapas als het om zijn eigen optreden gaat. Ik vind dat nogal hypocriet, of heb ik iets gemist?
 20. Soms moet je toch ook wel even lachen. Hebben ze als demissionair kabinet toch die coronapas erdoor weten te drukken en dan gaat er één van de kabinetsleden dwars liggen en zeggen dat ze grote moeite heeft met de coronapas. Staatssecretaris Mona Keijzer gaf een interview aan de Telegraaf precies op het moment dat de pas wordt ingevoerd. Duidelijk is dat zij het liefst die hele pas in de prullenbak wil kieperen net zoals heel veel Nederlanders. De gevestigde orde staat op haar achterste poten, want dit was niet de bedoeling. Zal ze haar keutel intrekken of aftreden, want veel meer smaken zijn er niet.
 21. Ik voel de bui alweer hangen. Er is straks overal een groot personeelstekort en dat komt natuurlijk omdat mensen niet zijn gevaccineerd. Alleen zie ik nog niet precies hoe ze dat willen verkopen, maar ongetwijfeld zal de één of andere viroloog hier wel een mooi verhaal van weten te maken.
 22. We leven in een bizarre tijd en ik geloof niet dat het eerder is voorgekomen dat een land als Amerika een seniele president heeft gekozen. Dat Joe Biden niet de regie heeft wordt onder andere duidelijk uit het volgende bericht: Na een bespreking met Boris Johnson werd er alles aan gedaan om te voorkomen dat er vragen gesteld zouden worden aan Biden. In het volgende bericht van enkele weken geleden kan je Biden horen zeggen dat hij instructies heeft gekregen om bepaalde reporters vragen te stellen. Maar, als Biden geen president is van de Verenigde Staten, wie is het dan wel?
 23. In deze knotsgekke wereld waarin we nu terecht gekomen zijn, worden mensen soms echt wanhopig. Mensen willen zich niet laten dwingen, met als gevolg ontslag, zoals ook in het volgende geval in Turkije, Maar, voordat de man liet hij nog wel even een afscheidscadeau na. Ik kan mij heel goed voorstellen waarom die man dat doet.
 24. Waarom gaan mensen naar een terras als het zo moet? Je gaat toch zeker niet meewerken aan dit soort onzin? Blijf gewoon weg uit de horeca. Doe wat de Russen deden: Gevaccineerden en ongevaccineerden gingen nergens bleven overal weg en met drie weken was het afgelopen met de coronapas. Juist door het meewerken en het bedenken van "allerlei oplossingen" blijft dit krankzinnige systeem bestaan. En dat is wat ik ervan denk.
 25. Je ziet ook steeds vaker dit soort berichten in de krant. Helemaal niets aan de hand met iemand en dan plotseling, volkomen onverwacht, een hartaanval:
×
×
 • Nieuwe aanmaken...