Ga naar inhoud

Sherlock

Lid
 • Aantal items

  419
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  20

Sherlock won de laatste dag op 22 September

Sherlock had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Sherlock's prestaties

Bekwaam

Bekwaam (10/14)

 • Één Maand Later
 • Reageert Goed
 • Één Week Later
 • Toegewijd
 • Goed Bezig

Recente badges

63

Reputatie

 1. Wat een ongelooflijk walgelijke foto is dit: Kijk naar die smerige lach op het gezicht van De Jonge. Bedankt en tot ziens Mona, als je in de politiek was gebleven had je misschien nog iets kunnen bereiken. Nu zijn wij overgeleverd aan de wolven.
 2. We weten ondertussen het antwoord. Wel heel jammer dat ze nu helemaal is opgestapt, want op deze manier hou je alleen jaknikkers over in het parlement.l Het is natuurlijk een waanzinnig corrupt systeem. Op het moment dat iemand van het kabinet een andere mening heeft moet deze opstappen. Zo gaat er nooit van zijn leven iets veranderen in dit land en zijn we binnenkort allemaal slaaf.
 3. De symptomen kloppen precies bij wat je zou verwachten bij vaccinatiedoden. De spike eiwitten die door "de vaccins" worden aangemaakt verstoppen de bloedvaten, waardoor het hart steeds harder moet werken om zuurstof naar de vitale delen te krijgen. Als je dan ook nog een combinatie van grote hoogte waar al weinig zuurstof is, dan is het zo vreemd dat het hart het onder die omstandigheden begeeft.
 4. Ik denk dat een andere Volendamse, Mona Keijzer, dit niet samen gaat zingen met Mark Rutte En ook dit is Nederlands, kent iemand deze nog?
 5. Ik denk dat dit een heel slim idee is, weet alleen niet of het stand houdt.
 6. Ik denk dat Hillary Clinton één van de meest gewetenloze psychopaten op aarde is. Er zijn talloze verhalen geweest de afgelopen jaren dat ze zou zijn gearresteerd en opgesloten, maar niets blijkt minder waar. Kijk naar het volgende filmpje dat goed illustreert hoe zij gedraagt als een koningin terwijl het gepeupel haar uitjouwt. Het deert haar niet, ze heeft er maling, net zoals ze maling heeft aan de lange lijst dode mensen die zich tegen haar keerden en nu voorgoed zwijgen. Meer over de werkelijke achtergronden van deze dame in dit artikel: https://niburu.co/buitenland/10964-seriemoordenaar-hillary-clinton-slaat-weer-toe
 7. Natuurlijk gaat er gehandhaafd worden in de horeca. Beetje naïef om te denken dat als je een sticker op je voorruit plaatst dat iedereen welkom is, dat het daarmee afgelopen is. De enige hoop voor de horeca is dan denk ik ook dat mensen zoals BOA's zich massaal zullen ziek melden. Er vliegen wat van dat soort berichten over internet, maar of het ook daadwerkelijk zo is weet ik niet. Zo wel mooi zijn, iemand die hier iets meer van af weet?
 8. Nog even en de medische apartheidsstaat is een feit. Overal zullen burgers weer braaf hun Ausweiss vertonen, net zoals ze dat 80 jaar geleden deden. Leven wij nu echt in een wereld vol met debielen?
 9. Even afgezien van het bovenstaande gaat het zorgpersoneel in ons land staken. In de unversitaire ziekenhuizen van Amsterdam (VU en AMC), Leiden, Utrecht, Groningen, Rotterdam en Maastricht worden dinsdag op veel afdelingen zondagdiensten gedraaid, meldt vakbond FNV donderdag. Dat betekent dat alleen noodgevallen worden behandeld en alle planbare zorg vervalt. Alleen het Radboudumc doet niet mee aan de staking. De stakers vragen een beter salaris en een lagere werkdruk.
 10. Degene die antwoord op die vraag kan geven, is niemand minder dan Vladimir Poetin. Ook hij beaamt dat het niet de president is die de macht heeft: En dat is natuurlijk niet anders bij ons:
 11. Keer op keer horen we over de problemen in de zorg en hoe mensen die daar werken zijn overbelast. Vorig jaar werden ze vereerd als helden, toegezongen door de bevolking, maar nu is het een heel ander verhaal. Veel van het verplegend personeel in alle landen vertikt het om een coronavaccin te nemen omdat zij als geen ander werkelijk zien wat de gevolgen zijn van die vaccinaties. En juist bij dat zorgpersoneel wordt de druk enorm opgevoerd om zich te laten vaccineren. Bij ons is het nog niet zo ver, maar in sommige landen is het al verplicht voor zorgpersoneel. Het gevolg is dan ook logischerwijs dat er ontelbare mensen ontslag nemen. Liever weglopen dan je toch laten vaccineren is het motto. Maar, we gaan nu de herfst in, straks komen er weer de normale grieppatiënten die ongetwijfeld anders zullen heten (een nieuwe covid variant), maar het probleem wordt natuurlijk dat de ziekenhuizen straks een nog veel groter personeelstekort zullen hebben. Iemand enig idee hoe dat opgelost gaat worden?
 12. Heb gestemd, maar zo te zien vindt een meerderheid dit nog steeds een fantastisch land. Maar, wij als volk zijn dan ook in goede handen met Gezondheidsautoriteiten waar de gezondheid vanaf straalt.
 13. De clou is dat ze uit alle macht proberen de wel en niet gevaccineerde mensen tegen elkaar op te zetten. Dat is zo ongeveer de oudste truc ter wereld maar het werkt nog heel goed. We zullen met zijn allen samen moeten werken om een eind te maken aan al dit soort onzin denk ik
 14. Als ik ergens achter ben gekomen in de vele jaren dat ik inmiddels op deze aardbol rondloop is dat vrouwen veel slimmer zijn dan mannen. Ze laten ons denken dat we iets zelf hebben bedacht en ondertussen doen we precies dat wat zij al hadden bedacht dat wij zouden willen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...