Ga naar inhoud

Rinus

Lid
 • Aantal items

  118
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  7

Alles dat geplaatst werd door Rinus

 1. Dat vind ik ook. Surrealistische wereld. Mensen worden steeds afstandelijker. Het is net alsof we ook echt in een simulatie leven.
 2. Echt waar. Ik heb dit vandaag voor wel de vijfde keer meegemaakt. Ik zit na te denken, over een bepaald film of muziekclip bijvoorbeeld, en zonder het hardop te zeggen of het ergens in te tikken, wordt precies die video aangeraden als ik op Youtube kom. Hoe is dit mogelijk? Iemand anders dit ervaren?
 3. Jaren geleden had ik postzegels verzamelen als hobby. Dat was vroeger heel leuk, en ook een stuk populairder dan nu het geval is. Je had soms van die kavels waar je niet wist wat je ging vinden. Je kon echt juwelen ontdekken als mensen geen tijd hadden om de postzegels zelf te sorteren. Ik had een aantal Stanley Gibbons boeken waar je de waardes kon opzoeken. Ik nam daar vaak flink de tijd voor. Ook had ik van die lege albums die ik zelf opvulde met postzegels van verschillende landen, allemaal keurig georganiseerd. Echt waardevolle exemplaren zijn natuurlijk altijd zeldzaam. De conditie is echt alles als het gaat om waardevolle postzegels.
 4. Dat klopt. Zoals jij eerder hebt opgemerkt zijn mensen inderdaad agressiever aan het worden. Ik denk dat we te opgesloten leven tegenwoordig. Dat heb je als je niet veel buiten komt en niet vaak met anderen in contact komt.
 5. Als je eenmaal begint met vaccinaties dan is er ook geen einde aan. Je moet namelijk elk jaar weer gevaccineerd worden...
 6. Ja, ik denk dat men er niet van bewust is dat onze "leiders" geen empathie hebben en niet denken of handelen als gewone mensen.
 7. Ja, dat vind ik ook. Maar eten in de supermarkt is ook duurder geworden. Ik probeer al een tijdje echt voordelig te shoppen maar vaak lukt dat niet. Pasta en rijst enzo is natuurlijk goedkoop, maar vlees is soms echt wel prijzig.
 8. Ik heb gelezen dat nu we vaccins hebben, dat Covid zich juist nu aanpast en profileert. Dat lijkt me wel logisch, aangezien een virus meerdere varianten van zichzelf moet aanmaken om te overleven. Waarom hebben we dan uberhaupt vaccins als dit het geval is? Covid gaat dan toch de vaccins ontwijken als het telkens weer nieuwe varianten aanmaakt.
 9. Echt waar, wat een saaie tijd is dit. Klinkt misschien raar, maar wat doen jullie de hele dag? Naast mijn werk en een beetje Netflix vind ik het allemaal veel te suf/saai aan het worden. De Corona-tijdperk is nu echt voor de lange termijn, en intussen heb ik weinig meer te doen.
 10. Top! Ja, dieren zijn geweldig. Vooral die kat met dat James Bond muziek. ­čĄú
 11. Dit vind ik nou echt een lastige. Je kunt die mensen daar niet gewoon laten staan maar waar moeten ze allemaal naartoe? Denk jij dat de Taliban het uithoudt of worden ze weer teruggedrongen?
 12. Ja, toch wel. Ik vind dat je wel de moeite moet nemen, want anderen (zelfs "vrienden") zijn vaak niet te vertrouwen. Ik heb slechte ervaringen gehad met een x aantal mensen in het verleden.
 13. Ja, ik kom niet meer zo vaak buiten eerlijk gezegd. Vooral door Corona maar we hebben ook geen echte zomer gehad tot nu toe.
 14. De Eredivisie zag er vrij normaal uit dit weekend, qua stadionbezetting dan. Zouden al die mensen een negatieve test hebben afgelegd? Lijkt me niet.
 15. Tja, alsof het aliens wat uitmaakt als we ons eigen planeet naar de klote helpen. Klimaat onzin inderdaad.
 16. Ik zat hier vandaag over te denken. We hebben zeker beter technologie en over het algemeen meer luxe dan in het verleden, maar ik weet niet zozeer of dat echt betekent dat we het beter hebben. Vroeger was het makkelijker om een huis te kopen en af te betalen, tegenwoordig is dat een stuk moielijker. Is ons "rijkdom" een illusie?
 17. Van wat ik heb begrepen, niet zo heel groot. Een asteroïde zou normaal gesproken ook gewoon in de atmosfeer opbranden als het ons lijkt te raken. Als het niet enorm is, tenminste.
 18. Wat denk jij? Zullen wij dit jaar na jaar meemaken? Zal het ooit gewoon helemaal voor 100% verdwijnen? Ik merk dat vorig jaar men zoiets had van "als we eenmaal teruggaan naar normaal.. " maar er lijkt helemaal geen weg terug. Ik heb het gevoel dat de maatschappij voorgoed zal veranderen.
 19. In Vlaanderen is Camping Jocomo heel leuk, ik denk ook wel voor de kleintjes. Ben er twee keer geweest. https://www.jocomo.be/nl
 20. Woke heeft toch meer met ras te maken, en dat hele Black Lives Matter? Of is het meer dat hele transgender gedoe?
 21. Tja het is niet echt lekker maar je kunt er vaak niet omheen. Ik vind normaal koken altijd heel omslachtig als ik eerlijk ben.
 22. Ja, een camper is echt wel leuk, man. Moet je een keer proberen.
 23. Ik had geen idee dat de Golf stroom aan het verzwakken is. Maar goed, ik kan het wel geloven. We hebben dit jaar geen echte zomer gehad, da's een. Daarnaast heb ik weinig gemerkt van het broeikaseffect in het algemeen. En velen met mij, denk ik.
├Ś
├Ś
 • Nieuwe aanmaken...