Ga naar inhoud

Veritas

Lid
 • Aantal items

  34
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Veritas won de laatste dag op 14 September

Veritas had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Veritas's prestaties

Bovengemiddeld

Bovengemiddeld (5/14)

 • Één Maand Later
 • Goed Bezig
 • Reageert Goed
 • Één Week Later
 • Nieuw Topic Begonnen

Recente badges

5

Reputatie

 1. Alles op deze wereld is subjectief. Subjectiviteit houdt in het persoonlijk oordeel of de persoonlijke zienswijze van een individu, betrekking hebbend op of uitgaand van de persoonlijke zienswijze of smaak. ... Zo wordt bijvoorbeeld iets wat men uit eigen ervaring heeft meegemaakt als subjectieve ervaring aangemerkt. Voor de één is de aarde rond en een ander de aarde plat. Voor de één is het christendom het ware geloof voor een andere is het hindoeïsme of de islam het ware geloof. Iemand stelde ooit de vraag: Wat is de waarheid? Probeer daar maar eens antwoord op te geven zonder subjectief te zijn.
 2. Waarom wordt er nu zoveel aandacht besteed aan het feit dat Amalia mag trouwen met iemand van hetzelfde geslacht? Waarom zou dit überhaupt ter sprake moeten komen als daar geen enkele aanleiding toe was? Wordt de Nederlandse driekleur straks vervangen door een regenboogvlag? Zal het Nederland Elftal voortaan in regenboogtenue spelen? Wordt wij het eerste Gay Kingdom ter wereld. Nu nog allemaal vragen, maar misschien niet meer voor zo lang.
 3. Je hoort steeds vaker geluiden dat jij niet langer het recht hebt om te mogen beschikken over je eigen lichaam. Dr. Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, is van mening dat omdat jij deelneemt aan de maatschappij je ook bepaalde verantwoordelijkheden en verplichtingen hebt ten opzicht van die maatschappij. En daarom, zo stelt hij, is het noodzakelijk dat jij niet langer zelf kunt beschikken over je eigen lichaam, maar dat je deze ter beschikking moet stellen om er een aantal prikken in te laten duwen, omdat dit de prijs is die je moet betalen om deel te mogen uitmaken van de maatschappij. Dit is het communisme dat ze wereldwijd willen implementeren. Het belang van de maatschappij gaat boven jouw persoonlijke belang en dat gaat zover dat jij niet eens meer mag beschikken over je eigen lichaam.
 4. The Great Reset vindt op dit moment voor onze ogen plaats. De ogen sluiten en de andere kant opkijken en hopen dat het weg gaat zal dit keer niet meer helpen. Alleen massaal wakker worden zal nog verandering kunnen brengen.
 5. Dat denk ik ook wel, dat ze de volgende stappen allang hebben gepland.
 6. De Amerikaanse journaliste en politiek commentator Kim Iversen komt met schokkende gegevens naar buiten omtrent Israël. Zij is een normale mainstream journaliste die constateert wat er is gebeurd in het land. Zo vertelt ze dat Israël zo ongeveer het meest gevaccineerde land ter wereld is en dat het er in eerste instantie op leek dat de vaccins hun werk deden. Maar, naarmate de tijd vorderde begonnen de ziekenhuizen zich te vullen met volledig gevaccineerde mensen, zo constateert zij. Niet alleen dat, maar de mensen die werden opgenomen werden ook nog eens heel erg ziek en een flink aantal van hen eindige in de Intensive Care. Toen kwam Israël met als oplossing een derde boostershot en men dacht dat dit zou werken, maar nu gebeurt hetzelfde, weer mensen in het ziekenhuis die inmiddels drie keer zijn gevaccineerd. Kim Iversen is duidelijk in de war en begrijpt er helemaal niets van en ze durft dan ook geen conclusies te trekken.
 7. New York heeft een nieuwe vrouwelijke gouverneur met de naam Kathy Hochul. Mevrouw Hochul wordt nu geconfronteerd met het probleem dat 20 procent van het ziekenhuispersoneel nog steeds niet is gevaccineerd. De deadline voor het halen van de prik is maandag aanstaande. Het gaat niet alleen om ziekenhuispersoneel, maar ook personeel uit verzorgings- en verpleeghuizen. De oplossing die de nieuwe gouverneur heeft bedacht is dat ze het ontstane gat in personeel zullen dichten met buitenlanders. Hoe en waar deze vandaan moeten komen is helemaal onduidelijk, net zoals het feit wie al deze mensen visa gaat verstrekken. Als je ziet wat voor puinhoop ze hebben gemaakt van het over brengen van Afghanen en daarvoor de nodige papieren te regelen, dan is het twijfelachtig of ze op korte termijn 20 procent van het ontslagen personeel op korte termijn kunnen vervangen. Dat wil zeggen natuurlijk dat die 20 procent wel stand moeten houden en niet voor maandag alsnog een vaccin moeten halen. Maar, de kans dat dat gebeurt zal vrij klein zijn, dus interessant om te zien hoe zich dit gaat ontwikkelen. https://www.zerohedge.com/political/new-yorks-new-gov-threatens-replace-unvaccinated-hospital-workers-foreigners
 8. Voor wie nog steeds dacht dat de vaccinatiepaspoorten een tijdelijk iets zijn, wordt wakker. Stephane Bancel, de CEO van Moderna zegt dat zelfs jongere mensen minimaal eens per drie jaar een boostershot nodig hebben. Dit betekent dan ook automatische dat de apartheidsstaat voor altijd in stand blijft. Bancel is erg optimistisch en denkt dat over drie jaar iedereen op aarde gevaccineerd kan zijn. Dit houdt dan ook in vaccins voor hele kleine kinderen en iedereen die een boostershot nodig heeft. De man doet het voorkomen dat je of kunt kiezen voor een boostershot waardoor je goed de winter kunt doorkomen of je doet het niet en je loopt een groot risico om goed ziek te worden en zelfs om in het ziekenhuis te eindigen. Oude en zwakke mensen hebben minimaal eens per jaar een boostershot nodig aldus Moderna. Israël heeft al laten weten dat de boostershots onderdeel worden van het vaccinatiepaspoort, dus als je niet de boostershot neemt, dan tel je straks simpelweg weer als niet gevaccineerd, ook al heb je al twee prikken gehad. Dit alles houdt ook in dat de niet gevaccineerden voor altijd gediscrimineerd zullen blijven. https://summit.news/2021/09/23/ceo-of-moderna-says-even-young-will-need-to-take-vaccine-booster-shots-indefinitely/
 9. Het volgende filmpje is een voorbode van wat gaat komen. Mensen beginnen door te krijgen wie er aan de touwtjes trekken en zullen op termijn korte metten maken met de tirannen. Voor nu worden ze nog weg gespoten met een Rothschild waterkanon, maar voor hoelang nog?
 10. Je bent op de goede weg: Lees dan ook nog dit artikel: https://niburu.co/het-complot/16521-was-de-moeder-van-klaus-schwab-nu-wel-of-niet-een-rothschild Dan nog deze: https://niburu.co/blijvend-actueel/16436-insider-eindelijk-duidelijk-wie-de-illuminati-zijn En luister vervolgens naar wat David Icke te vertellen heeft over deze satanische sekte die ook verantwoordelijk is voor de aanslagen van 9/11. https://www.bitchute.com/video/uD8WYwCmnFY/ En dan opeens vallen de puzzelstukjes op hun plek.
 11. Het is duidelijk dat het WEF bepaalt wat er gebeurt in ons land. Maar, wie weet je wie de werkelijke Klaus Schwab is en wie degenen die het WEF werkelijk besturen?
 12. Overal in het nieuws zie je het verhaal opduiken van een Doutzen Kroes die zegt dat ze zich niet laat dwingen tot het nemen van een vaccinatie. https://www.telegraaf.nl/entertainment/1388714678/doutzen-kroes-ik-laat-me-niet-dwingen-om-het-vaccin-te-nemen Om dat als bekende Nederlander publiekelijk te verkondigen vergt moed, veel moed. Ze hoefde dit niet te doen, ze had gewoon haar mond dicht kunnen doen en verder gaan met haar leven. Wat zij gedaan heeft is heel belangrijk. Want dit toont aan dat het heel normale mensen zijn die geen vaccin willen en niet allemaal doorgeslagen malloten zoals de mainstream media ze graag afschildert. Zou het niet mooi zijn als deze vrouw symbool zou staan voor de opstand tegen de tirannie? Net zoals Frankrijk haar Marianne heeft? Marianne is de nationale personificatie van Frankrijk. Ze bekleedt een ereplaats in stadhuizen en rechtbanken. Ze symboliseert de 'Triomf van de Republiek', de Vrijheid en de Rede, en is als zodanig een verschijningsvorm van de vrijheidsgodin. Haar beeld staat op het Place de la Nation in Parijs. Marianne draagt vaak een Frygische muts, in de Romeinse Republiek het herkenningsteken van een bevrijde slaaf. Doutzen is een Friezin en Friezen kunnen heel slecht tegen iedere vorm van onderdrukking. Dan gebeurt er iets met ze en zullen ze zich liever doodvechten dan toegeven. Zou het niet mooi zijn als Nederland als eerste premier een dergelijke vrouw zou hebben? Iemand die oprecht is, eerlijk en bovenal een mens met het hart op de juiste plaats. Vergelijk dat met het tuig dat nu opnieuw ons land wil leiden. Rutte of Kaag, de personificaties van liegen, bedrog en doorgewinterde psychopaten die een andere agenda dienen dan het volk. Daarom, Doutzen for president zeg ik.
 13. Het maakt niet uit met welke mooie praatjes je het probeert te verkopen. Rutte en De Jonge zullen de geschiedenisboeken ingaan als de meest verderfelijke politici die ons land ooit heeft gekend. Mensen die zo keihard kunnen liegen en iedere belofte breken die ze gedaan hebben zijn geen normale mensen. Het zijn gewetenloze psychopaten die geen enkele wroeging kennen, ongeacht de gevolgen van hun daden. Zo zag het bericht in de Telegraaf er uit precies 80 jaar geleden. Nu wordt er wederom een complete bevolkingsgroep buitengesloten. Nu kunnen de mensen nog zo kwaad worden omdat niemand vergelijkingen mag maken met de Tweede Wereldoorlog, omdat het toen allemaal veel erger was, maar die vlieger gaat niet op. Ook toen begon het stapje voor stapje en werden de maatregelen steeds erger. Ook nu gebeurt het stapje voor stapje en worden de maatregelen steeds erger.
 14. Wat weinigen beseffen is dat vandaag een historische dag is en tegelijkertijd een dieptepunt in onze geschiedenis. De mensen die wij hebben gekozen om ons te vertegenwoordigen hebben ons verkocht aan de centrale bankiers. Wij worden allen slaven van het digitale systeem. De eerste stap is vandaag gezet. Het coronapaspoort is het Merkteken van het Beest. Het blijft, voor altijd. Totdat de verlossing komt.
 15. Mongolië is een land waar Mongolen wonen. En die Mongolen deden het heel goed met betrekking tot de coronapandemie, Kort gezegd, ze hadden helemaal nergens last van. Geen of nauwelijks doden en ook hele lage besmettingen. Om toch een beetje veiliger te zijn, begonnen ze met vaccineren. Op het volgend plaatje zie je de gevolgen daarvan. Op het moment dat men begint met vaccineren, explodeert ook het aantal doden. Zeg nu nog eens dat vaccinaties geen doden veroorzaken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...