Ga naar inhoud

AnnaB

Lid
 • Aantal items

  66
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

AnnaB won de laatste dag op 31 Juli

AnnaB had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

AnnaB's prestaties

Ervaren

Ervaren (6/14)

 • Één Maand Later
 • Reageert Goed
 • Één Week Later
 • Toegewijd
 • Goed Bezig

Recente badges

13

Reputatie

 1. Ja, ik vind het heel erg, de manier hoe hier mee wordt omgegaan. Dit is toch iets dat heel Nederland hoort te weten?
 2. Zag net het volgende filmpje op sociale media voorbij komen. Men zegt in de commentaren dat de derde vaccinatie die Joe Biden krijgt nep is. Dat zou dan blijken uit een wit plakkertje aan het eind van de injectienaald en ook uit de beelden die iedere keer een andere locatie laten zien. Wat denken jullie? Echt of niet echt? Als het niet echt is dan vind ik dit een walgelijke actie van de Amerikaanse president
 3. Mooi overzicht van de onbetrouwbaarheid van Hugo de Jonge. Wat ik niet begrijp dat deze mensen zo kunnen liegen en gewoon doorgaan alsof er niets aan de hand. Natuurlijk is de coronapas vaccinatiedwang, iets dat hij altijd heeft ontkent dat er zou gaan gebeuren. Wybren van Haga vindt het ook crimineel en ziet ze het liefst zo snel mogelijk achter de tralies verdwijnen.
 4. Ja dat laatste zal ongetwijfeld waar zijn. Maar, dat neemt niet weg dat volgens mij op dit moment het belangrijkste is dat die QR samenleving volkomen gaat mislukken. Als mensen in de politiek nu voor even de onderlinge verschillen konden vergeten en zich verenigen tegen die enge samenleving, dan zou dat een heel mooi statement zijn tegen de onderdrukkers.
 5. Ik krijg de koude rillingen over mijn rug. De plekken waar Joden niet meer toe mochten: Parken, cafés, restaurants, bibliotheken, schouwburgen, musea en andere openbare gelegenheden. Het enige verschil met nu is dat niet gevaccineerden nog naar een park mogen. Nederland ga je diep, heel diep schamen.
 6. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. En zelfs als je ziek bent is het voor de meesten nog niet het einde van de wereld. Zag net deze van een artsencollectief. Een natuurlijk vaccin.
 7. Misschien moeten we wat meer dingen over dieren plaatsen om iedereen wat op te fleuren. Wat dacht je van deze hond?
 8. Haha, ik vind hem wel grappig. Ze doen braaf wat ze moeten doen en houden zich keurig aan de regels voor wat betreft vaccineren en testen en dan noemen ze dit het soort protesten wat we graag zien.
 9. Helemaal mee eens. En toch zag ik gisteren dat de VVD in de nieuwste peilingen meer zetels dan ooit heeft, 36 geloof ik. Zijn mensen dan echt stekeblind?
 10. Wat ik nu ook merk is dat mensen steeds wantrouwiger worden ten opzichte van elkaar. Ze kijken elkaar zo'n beetje vragend aan, zo van: "Ben jij gevaccineerd of niet?". Ze zeggen het dan vaak niet ronduit, maar hinten wel waardoor je je eigenlijk gedwongen voelt om daar antwoord op te geven. Het wordt zo langzamerhand steeds onprettiger door die tweedeling in de maatschappij.
 11. Als je één ding niet kunt uitkiezen dan is het je familie. Ik kom uit een heel gezellige familie gelukkig en wij komen heel regelmatig bij elkaar. Maar, soms treffen mensen het wat minder en is er inderdaad onenigheid. Daarom vindt ik dat programma op televisie zo leuk waar ze proberen families die ruzie hebben weer bij elkaar te krijgen. Ik ben dan iedere keer weer verbaasd over welke totaal onbelangrijke zaken mensen soms ruzie kunnen maken:
 12. Ja, je hebt gelijk. Ik ga het van me afzetten, want de klok terugdraaien gaat helaas niet.
 13. Haha, ik geloof hier ook geen woord van. Jarenlang is dit het meest populaire product en ineens willen de arbeiders het zelf niet meer. Zal wel hun baas zijn die heeft gezegd: "Luister goed, vanaf volgende week willen jullie dat niet meer, want anders..."
 14. Ik begin zo langzamerhand toch wel een beetje ongemakkelijk gevoel te krijgen. Laten we hopen dat het meevalt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...