Ga naar inhoud

AnnaB

Lid
 • Aantal items

  66
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door AnnaB

 1. Ja, ik vind het heel erg, de manier hoe hier mee wordt omgegaan. Dit is toch iets dat heel Nederland hoort te weten?
 2. Zag net het volgende filmpje op sociale media voorbij komen. Men zegt in de commentaren dat de derde vaccinatie die Joe Biden krijgt nep is. Dat zou dan blijken uit een wit plakkertje aan het eind van de injectienaald en ook uit de beelden die iedere keer een andere locatie laten zien. Wat denken jullie? Echt of niet echt? Als het niet echt is dan vind ik dit een walgelijke actie van de Amerikaanse president
 3. Mooi overzicht van de onbetrouwbaarheid van Hugo de Jonge. Wat ik niet begrijp dat deze mensen zo kunnen liegen en gewoon doorgaan alsof er niets aan de hand. Natuurlijk is de coronapas vaccinatiedwang, iets dat hij altijd heeft ontkent dat er zou gaan gebeuren. Wybren van Haga vindt het ook crimineel en ziet ze het liefst zo snel mogelijk achter de tralies verdwijnen.
 4. Ja dat laatste zal ongetwijfeld waar zijn. Maar, dat neemt niet weg dat volgens mij op dit moment het belangrijkste is dat die QR samenleving volkomen gaat mislukken. Als mensen in de politiek nu voor even de onderlinge verschillen konden vergeten en zich verenigen tegen die enge samenleving, dan zou dat een heel mooi statement zijn tegen de onderdrukkers.
 5. Ik krijg de koude rillingen over mijn rug. De plekken waar Joden niet meer toe mochten: Parken, cafés, restaurants, bibliotheken, schouwburgen, musea en andere openbare gelegenheden. Het enige verschil met nu is dat niet gevaccineerden nog naar een park mogen. Nederland ga je diep, heel diep schamen.
 6. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. En zelfs als je ziek bent is het voor de meesten nog niet het einde van de wereld. Zag net deze van een artsencollectief. Een natuurlijk vaccin.
 7. Misschien moeten we wat meer dingen over dieren plaatsen om iedereen wat op te fleuren. Wat dacht je van deze hond?
 8. Haha, ik vind hem wel grappig. Ze doen braaf wat ze moeten doen en houden zich keurig aan de regels voor wat betreft vaccineren en testen en dan noemen ze dit het soort protesten wat we graag zien.
 9. Helemaal mee eens. En toch zag ik gisteren dat de VVD in de nieuwste peilingen meer zetels dan ooit heeft, 36 geloof ik. Zijn mensen dan echt stekeblind?
 10. Wat ik nu ook merk is dat mensen steeds wantrouwiger worden ten opzichte van elkaar. Ze kijken elkaar zo'n beetje vragend aan, zo van: "Ben jij gevaccineerd of niet?". Ze zeggen het dan vaak niet ronduit, maar hinten wel waardoor je je eigenlijk gedwongen voelt om daar antwoord op te geven. Het wordt zo langzamerhand steeds onprettiger door die tweedeling in de maatschappij.
 11. Als je één ding niet kunt uitkiezen dan is het je familie. Ik kom uit een heel gezellige familie gelukkig en wij komen heel regelmatig bij elkaar. Maar, soms treffen mensen het wat minder en is er inderdaad onenigheid. Daarom vindt ik dat programma op televisie zo leuk waar ze proberen families die ruzie hebben weer bij elkaar te krijgen. Ik ben dan iedere keer weer verbaasd over welke totaal onbelangrijke zaken mensen soms ruzie kunnen maken:
 12. Ja, je hebt gelijk. Ik ga het van me afzetten, want de klok terugdraaien gaat helaas niet.
 13. Haha, ik geloof hier ook geen woord van. Jarenlang is dit het meest populaire product en ineens willen de arbeiders het zelf niet meer. Zal wel hun baas zijn die heeft gezegd: "Luister goed, vanaf volgende week willen jullie dat niet meer, want anders..."
 14. Ik begin zo langzamerhand toch wel een beetje ongemakkelijk gevoel te krijgen. Laten we hopen dat het meevalt.
 15. Ik weet niet veel van aandelen, maar wat mij verbaast is dat ze iedere keer maar weer omhoog gaan. Ik zie wel eens dat het wat naar beneden gaat, maar dan gaan ze toch weer omhoog. Zou je dan niet beter af zijn om met je spaargeld aandelen te kopen als er toch zo weinig risico aan zit?
 16. Haha, dat is een leuke. Dat kunnen ze je dan in ieder geval niet meer afpakken. Maar, zonder gekheid, zou het echt verstandig zijn om een noodvoorraad aan te leggen? Of zijn het weer gewoon van die verhalen?
 17. Ik las net een prachtig verhaal over een vrouw in Rotterdam die een overvaller wist weg te jagen met een pan frituurvet. Een eigenaresse van een snackbar in Rotterdam heeft vannacht een overvaller de zaak uitgejaagd door een pannetje frituurvet naar de man te gooien. Volgens de politie kwam de man rond middernacht met een mes de zaak binnen en eiste geld. "De eigenaresse twijfelde geen moment en gooide het frituurvet in de richting van haar belager", aldus de politie. Dat toont maar weer eens aan dat je je niet moet laten kennen!! Goed gedaan en ik zou daar graag binnenkort een lekker patatje willen halen. https://nos.nl/artikel/2393167-eigenaresse-jaagt-overvaller-snackbar-uit-met-frituurvet
 18. Ik kijk wel eens naar dat programma van Omroep Max waar al die ouderen gezamenlijk met hun caravans op pad gaan. Er zit ook wel eens een enkele camper tussen, maar ik weet het niet hoor. Het is allemaal zo'n gedoe en gesjouw. Ik vind het veel prettiger om ergens in een lekker hotelletje in een normaal bed te stappen, na een lekker bad en een heerlijke maaltijd. Maar, ik kan me ook voorstellen dat sommige mensen het prachtig vinden om met hun eigen huis op wielen door Europa te zwerven. Hoewel, tegenwoordig is dat ook al geen pretje meer met al die paperassen die je daarvoor nodig hebt.
 19. Zou dat nu echt zo zijn? Of zien jullie nu overal spoken? Er gaan natuurlijk altijd mensen dood.
 20. Soms als ik helemaal genoeg heb van mensen, dan kijk naar dingen die dieren doen. En keer op keer ben ik verbaasd over over hoe slim ze soms zijn. Hier een paar voorbeelden.
 21. Ik zou het persoonlijk ook niet doen. Maar ik begrijp de mensen die het wel doen heel goed, zeker als je nu weer hoort wat ze in Duitsland allemaal van plan zijn. Met een vaccinatiebewijs naar de kapper. Alsof Hitler nooit is weg geweest.
 22. Ik moet zeggen dat ik niet veel begrijp van je antwoord. Wie haten de christenen en wie hebben de pandemie op touw gezet? En dat van die Russische revolutie begrijp ik al helemaal niet. ☹️
 23. Ik vindt de dosering voor vitamine D heel verwarrend. Ik zie microgram, maar ook wel eens iets van IU of zoiets. Maar nergens kom ik iets betrouwbaars tegen wat zegt hoeveel je nu het beste dagelijks kunt nemen. Die dosering waar die Amerikaanse dokter het over heeft kan je volgens mij hier niet eens krijgen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...