Ga naar inhoud

Anti-inflammatoire voedingsmiddelen zijn zeer giftig en gevaarlijk


erec

Aanbevolen berichten

Vandaag keren we terug naar de gecontroleerde oppositie Dr. Axe van Ancient Nutrition, die met het nieuwste artikel op zijn website, geschreven door de domme Rachael Link, wil dat je voortdurend terugvalt in ziekte en slechte gezondheid, zodat ze je verschillende diëten en supplementen kunnen verkopen.

Rachael Link, MS, RD, wat blijkbaar staat voor "Meest Domme en Achterlijke Diëtiste", begint haar artikel met een kern van waarheid, om vervolgens in een spiraal terecht te komen van leugens en bedrog van het medisch establishment en hun pseudowetenschap van de belachelijke kiemtheorie.

(Ontsteking als lichaamsfunctie is niet per se slecht. Wanneer het lichaam gewond of ziek is, komt het lymfestelsel (immuunsysteem) in actie en brengt het leger witte bloedcellen van het immuunsysteem via een verhoogde bloedstroom naar het probleemgebied.
Door de verhoogde aandacht voor het gebied kan er ook sprake zijn van zwelling, roodheid, hitte en pijn of ongemak. Je hebt deze ontstekingsreactie waarschijnlijk wel eens in actie gezien, als een snee of schaafwond heet en gezwollen wordt rond de wond terwijl het extra bloed stroomt. Ontsteking is in een gezond lichaam de normale en effectieve reactie die genezing mogelijk maakt.")

Op zich is ontsteking niet slecht, want het is een natuurlijke reactie op ontgifting en/of genezing, zoals weefselherstel. Het is gewoon een naam voor de ophoping van bloed en vloeistoffen in een gebied als gevolg van het genezingsproces.
Omdat ontsteking een symptoom is van het genezingsproces, betekent het dat je iets hebt gedaan om die schade te veroorzaken, en dat 'iets' was iets slechts dat je moet erkennen en waar je mee moet stoppen.

Dat gezegd hebbende, we hebben geen immuunsysteem. Er is niet iets dat ons lichaam binnenvalt en er is ook geen "immuunrespons". Het is gewoon een genezingsreactie met witte bloedcellen en soortgelijke lichaamsstructuren, zoals bijvoorbeeld globulinen, die het genezingsproces helpen.

("Wanneer het immuunsysteem te ver gaat en gezond lichaamsweefsel begint aan te vallen, krijgen we te maken met een auto-immuunziekte zoals lekkende darmen en ontstekingen in anders gezonde delen van het lichaam. Ontstekingseffecten zijn ook gekoppeld aan artritis en fibromyalgie symptomen, evenals coeliakie en prikkelbare darmziekte (IBD).")

Nee, er bestaat niet zoiets als een "auto-immuunziekte". Je lichaam zal zichzelf nooit aanvallen, dat is compleet achterlijk. Ik heb dit uitgelegd in mijn artikel over kanker, waarbij je lichaam tumoren vormt om gifstoffen in te kapselen of cellen te upreguleren om beter om te gaan met giftige hoge bloedglucoseniveaus om de schade aan gevoeligere weefsels te beperken. Je lichaam zal er alles aan doen om je in leven te houden, ook al lijkt het soms alsof het tegen je werkt, maar dat komt door je beperkte begrip van de menselijke fysiologie, van de natuur en van het leven zelf.

Chronische ontsteking, zoals in bijvoorbeeld lekkende darmen, is zoiets simpels als schade die wordt aangericht door het consumeren van een dieet dat niet compatibel is met de menselijke fysiologie, zoals in plantaardig voedsel, bewerkt, door de mens gemaakt voedsel en vooral schadelijke vezels, terwijl je lichaam te zwak en ondervoed is om goed te genezen en het misbruik bij te houden - dus zal er een aanhoudende genezingsreactie zijn terwijl je lichaam voortdurend probeert te genezen, zoals in chronische ontsteking.

("Bij ziekten die niet auto-immuun zijn, kunnen ontstekingen nog steeds een rol spelen omdat het lichaam voortdurend probeert de weefsels in een bepaald gebied te genezen. Astma zorgt voor ontstoken luchtwegen, ontstekingen gerelateerd aan diabetes beïnvloeden de insulineresistentie enzovoort.")

Zie je wel. Die eerste zin is precies wat er gebeurt. Er bestaat echter niet zoiets als "auto-immuun", dat is een zondebok, een rode haring, omdat ze niet durven te onthullen dat de giftige, plantaardige en sterk bewerkte en 'verrijkte' slaven-voedsel rotzooi die de slapende massa consumeert de echte reden is voor ziekte.

En astma is ook een reactie op toxiciteit en soms mentale biologische conflicten en programma's, zoals vermeld in de Duitse Nieuwe Geneeskunde. Hij was ziekelijk als kind en kreeg de diagnose astma toen hij ongeveer 5 jaar oud was. Toen hij begon in 2018 bijna stierf, op 44-jarige leeftijd, door vergiftiging die het grootste deel van zijn been  een tumor had veranderd en met falende organen, draaide hij het allemaal om en genas hij ook van zijn levenslange astma en allergieën toen hij ons soort-eigen vleesetend dieet overnam en zowel watervasten als vooral droogvasten toepaste. Na slechts 8 weken rauwe vleeseter te zijn geweest, gevolgd door 9 dagen voornamelijk droogvasten, kon hij al zijn astma- en allergiemedicijnen weggooien en was zijn vermogen om zijn lichaam van zuurstof te voorzien beter dan ooit tevoren. Zijn fysieke gezondheid is nu vergelijkbaar met die van een actieve 25-jarige.

("Ondanks het verband tussen ontstekingen en veelvoorkomende ziekten en het verband tussen voeding en ontstekingen dat we zullen onderzoeken, wordt voeding niet altijd geanalyseerd als reactie op ontstekingen.")

Dieet wordt niet geanalyseerd omdat het de belangrijkste oorzaak is van ziekte, en dus de ontstekingsreactie, waar de achterlijk denkende medische gemeenschap zich op richt, in plaats van te zoeken naar de oorzaak van ontsteking, als in de oorzaak van de schade die wordt aangericht.

("In een onderzoek uit 2014 naar voeding en IBD koos 33 procent van de patiënten in het onderzoek tegen het voorgestelde ontstekingsremmende dieet. Alle patiënten die deelnamen en ontstekingsremmende voeding consumeerden, vonden genoeg verlichting dat ze ten minste één van hun medicijnen konden staken.")

Ik zal niet eens ingaan op de "33" procent. Wie het weet, weet het.
Omdat ontstekingen een natuurlijke fysieke reactie zijn op genezing, omdat bloed en vloeistoffen zich ophopen om weefsel te ontgiften en te herstellen - als je ontstekingen vermindert of stopt, betekent dit dat je de genezing hebt verminderd of gestopt! Dit is zo'n eenvoudige logica dat het verbijsterend is dat niet meer mensen dit begrijpen.

Als je in plaats daarvan sommige of alle factoren die je beschadigen en/of vergiftigen verwijdert, terwijl je het lichaam voedt, zal de ontsteking langzaam afnemen en dan verdwijnen als de genezing klaar is. Dit kan weken, maanden of zelfs jaren duren, afhankelijk van hoeveel schade en/of gifstoffen je lichaam moet verwerken.

Als je snel verlichting krijgt, komt dat omdat de genezing vertraagd of gestopt is. En dat is NOOIT goed, het betekent dat de schade er nog steeds is en zich zal blijven opstapelen, waardoor je gezondheid nog meer gevaar loopt.

(Anti-ontstekingsdieet
"Hoewel het moderne dieet van vandaag een gunstige bescherming kan bieden tegen tekorten aan micro- en macronutriënten, kunnen onze overvloed aan calorieën en de macronutriënten waaruit ons dieet bestaat allemaal leiden tot meer ontstekingen, verminderde controle over infecties, meer kanker en een groter risico op allergische en auto-inflammatoire ziekten.")

Nee, het huidige moderne dieet "beschermt" je niet tegen tekorten aan micro- en macronutriënten. Het is precies het tegenovergestelde, tenzij je een paar keer per week dierlijk voedsel eet, en zelfs dan is alles wat geen dierlijk vet of dierlijk eiwit is, of de producten van een dier, giftig en schadelijk voor je. Veel mensen eten echter maar een paar keer per week vlees en dat is op de lange termijn niet vol te houden, vandaar de extreme ontwikkeling/uitbraak van "moderne ziekten" in de afgelopen 100 jaar (na de revolutie van de voedselindustrie).

("Om naar een ontstekingsremmend dieet en ontstekingsremmende voeding toe te werken, moeten we in de eerste plaats afstand nemen van de overvloed aan overdreven bewerkte, onevenwichtige diëten van het Westen en ons richten op de oude eetpatronen van het Middellandse Zeegebied. Een mediterraan dieet bestaat uit veel vers fruit en verse groenten, weinig tot geen rood vlees, zeker geen chemicaliën of vleesadditieven en een overvloed aan omega-3 voedingsmiddelen.")

Rachael, ben je zo dom en slecht geïnformeerd, of lieg je gewoon? Het overhypte en altijd gelogen over "mediterrane dieet" bestaat voornamelijk uit vis, rauwe melk, boter, kaas, eieren, wat vlees van schapen/lammeren en rund, en dan nog wat giftige groenten, fruit en brood. Het is een klote dieet, maar nog steeds beter dan het verwesterde moderne dieet, omdat het meer vlees en minder bewerkt, door de mens gemaakt voedsel bevat.
Het feit dat ontstekingen lager kunnen zijn bij mensen met vergelijkbare "ziektepatronen" die het "mediterrane dieet" volgen, betekent niet dat het ontstekingsremmend is, het betekent dat het iets meer voeding en misschien minder giftige stoffen biedt, zodat de schade niet zo groot is en het lichaam het kan volhouden en genezen.

Maar als iemand die normaal gesproken veel verwerkte rotzooi eet, probeert om een deel van de groenten en het fruit op te nemen, of zelfs overschakelt op iets dat lijkt op wat deze kwakzalver Rachael voorstelde, zal dit alleen maar bijdragen aan de toxische belasting, vooral omdat het nieuwe plantaardige gifstoffen zal introduceren en de extreem schadelijke vezelinname zal verhogen, die de persoon niet gewend is. Dit zal het microbioom verstoren en nieuwe gifstoffen introduceren waarvan het lichaam niet echt weet hoe het ermee om moet gaan. Deze nieuwe stress komt dus bovenop wat er al aan de hand is en de genezing zal tijdelijk stilvallen vanwege de nieuwe onmiddellijke dreiging die zich voordoet. Het resultaat zal zijn dat de persoon zich een tijdje een beetje beter voelt, totdat het lichaam zich instelt op de nieuwe bedreiging, terugkeert naar een status-quo en opnieuw begint te proberen te genezen. En wanneer dat gebeurt, zal die persoon zich ofwel tot een ander dieet wenden, of nog harder proberen, of toxische supplementen toevoegen, en de cirkel herhaalt zich - een tijdje verlost zijn van de genezingssymptomen tot het lichaam wanhopig opnieuw probeert.

En met die strategie, waarbij je alleen de symptomen aanpakt, zoals bij ontstekingen, zonder de echte problemen aan te pakken, heb je een klant voor het leven gecreëerd - net zoals Big Pharma doet met zijn medicijnen en geneesmiddelen. Iemand die tijdelijk beter wordt om maanden of jaren later weer terug te vallen in wanhoop. Iemand die terugkomt voor meer "advies" en zich inkoopt in nieuwe dieetgrillen en dure en totaal waardeloze supplementen, reinigingen of wat dan ook.

Dus, met dat gezegd hebbende, heeft het geen zin om door te gaan met het verscheuren van haar afschuwelijke artikel, want het enige wat overbleef was haar idiote en onzinnige lijst van voedingsmiddelen die "ontstekingen verlagen". En die lijst was natuurlijk een lijst van plantaardige voedingsmiddelen zoals groene bladgroenten, bok choy, selderij, bieten, broccoli, blauwe bessen, ananas, walnoten, chia zaden, lijnzaad, kurkuma, gember, enzovoort. Enkele van de meest giftige en schadelijke voedingsmiddelen voor mensen die je kunt vinden. Geen wonder dat ze de genezingsprocessen tijdelijk stilleggen.

De enige manier om je lichaam echt te genezen is door zoveel mogelijk te verwijderen van wat het beschadigt, zoals al het plantaardige, bewerkte en door de mens gemaakte voedsel en ook het contact met chemicaliën en andere milieugiffen, en vervolgens het lichaam te helpen door het te voeden, iets wat alleen mogelijk is met dierlijk voedsel zoals vlees, orgaanvlees, dierlijk vet en dierlijke producten zoals eieren en rauwe melk. De belangrijkste voedingsstoffen voor genezing zijn verzadigde vetten en cholesterol, zoals in dierlijk vet. Kies altijd voor vette stukken vlees van herkauwers, wat boter of ghee en eigeel. Voeg daar een paar keer per maand wat orgaanvlees aan toe en je zit goed. Als je je lichaam een maand lang hebt gevoed, kun je experimenteren met vasten om het genezingsproces te versnellen. Het is niet ingewikkelder dan dit.

Sommige dingen die jullie zullen lezen hier in deze topic zal raar of onjuist overkomen(mag)maar zo zie ik het.

Gr

E

Link naar reactie
Delen op andere sites

5 uur geleden, erec zei:

("Om naar een ontstekingsremmend dieet en ontstekingsremmende voeding toe te werken, moeten we in de eerste plaats afstand nemen van de overvloed aan overdreven bewerkte, onevenwichtige diëten van het Westen en ons richten op de oude eetpatronen van het Middellandse Zeegebied. Een mediterraan dieet bestaat uit veel vers fruit en verse groenten, weinig tot geen rood vlees, zeker geen chemicaliën of vleesadditieven en een overvloed aan omega-3 voedingsmiddelen.")

Rachael, ben je zo dom en slecht geïnformeerd, of lieg je gewoon?

Waarom worden mensen die zich aan dit dieet houden over het algemeen vrij oud? Heb ergens gelezen dat dit ook de reden is dat ze dit dieet promoten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

39 minuten geleden, Balthasar Boma zei:

Waarom worden mensen die zich aan dit dieet houden over het algemeen vrij oud? Heb ergens gelezen dat dit ook de reden is dat ze dit dieet 

Welk dieet?

(Mensen worden normaal in het normale leven 130 tot 150 jaar)er zijn video's van mensen die 130 zijn en nog lopen en praten(dat was vroeger)

Link naar reactie
Delen op andere sites

"mediterrane dieet" bestaat voornamelijk uit vis, rauwe melk, boter, kaas, eieren, wat vlees van schapen/lammeren en rund, en dan nog wat giftige groenten, fruit en brood. Het is een klote dieet, maar nog steeds beter dan het verwesterde moderne dieet, omdat het meer vlees en minder bewerkt, door de mens gemaakt voedsel bevat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de site.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Nog geen lid?

    Registreer je nu, of log in met je bestaande account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de website.

    Iedereen is welkom!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...