Ga naar inhoud

Veritas

Lid
  • Aantal items

    436
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    13

Veritas won de laatste dag op 7 April

Veritas had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Veritas's prestaties

Bekwaam

Bekwaam (10/13)

  • Één Jaar Later
  • Toegewijd
  • Één Maand Later
  • Goed Bezig
  • Reageert Goed

Recente badges

71

Reputatie

  1. Ik ben niet zo thuis in al die verschillende religies en geloven. Kwam toevallig onderstaand overzichtje tegen dat de overeenkomsten en verschillen laat zien tussen het christelijk geloof, de islam en het zionisme? Klopt het een beetje wat daar staat? Links zie je het christendom, in het midden de islam en rechts het zionisme.
  2. Dit klinkt interessant, maar wat bedoel je precies. Welk ritueel? En hoe kan zij de vrouw van William voorstellen?
  3. Het begint een beetje mode te worden. Aangifte doen tegen mensen die mogelijk de nieuwe premier van ons land zouden kunnen worden. Eerst werd er aangifte gedaan tegen Ronald Plasterk en die mocht vertrekken. Nu is er aangifte gedaan tegen Mona Keijzer dus die kan ook geen premier meer worden lijkt mij. Volgens BBB-Kamerlid Mona Keijzer is haar bekritiseerde uitspraak over Jodenhaat gebaseerd op feiten en cijfers. Vrijdag werd duidelijk dat er aangifte tegen Keijzer is gedaan, omdat ze in een talkshow zei dat Jodenhaat ’bijna onderdeel is van de islamitische cultuur’. Zou dit allemaal op toeval berusten of zijn het pogingen om er vooral voor te zorgen dat er geen rechtse regering komt?
  4. Of zijn ze misschien bewust op zoek naar een watercrisis? Wereld Economisch Forum "agenda bijdrager", Mariana Mazzucato: Onze poging om de hele planeet te vaccineren is mislukt, "klimaatverandering" is "te abstract" voor mensen om te begrijpen, maar de komende watercrisis is iets waar iedereen zich in kan vinden.
  5. Ik kan er geen touw meer aan vastknopen. Het enige wat ik zelf merk is dat we de laatste tijd veel regen hebben, maar toch schijnen wij een neerslagtekort te hebben. Rara, hoe kan dat?
  6. Heel goed stuk. Ik vind het heel knap hoe ze er iedere keer in slagen linkse burgemeesters te benoemen in die grote steden. De linkse partijen daar zijn ook heel groot en dat komt dan weer voor een deel door de vele immigranten. Zou het niet allemaal veranderen als we een tijd lang een rechtse regering hebben?
  7. Ik kwam net ergens de volgende vraag tegen: Onlangs heb ik 1111,111,222,333,444,555 en 888 gezien. Wat proberen de engelen over te brengen? In numerologische en spirituele kringen wordt het zien van herhalende getallen zoals 1111, 111, 222, 333, 444, 555 en 888 vaak geïnterpreteerd als een boodschap van de engelen of het universum. Men gelooft dat deze getallen een speciale betekenis hebben en een boodschap of leiding van een hogere macht kunnen vertegenwoordigen. Ik weet niet of je enige waarde moet hechten aan het feit dat je regelmatig bepaalde getallen ziet. Iemand enig idee?
  8. Kwam net op een buitenlandse site het volgende bericht tegen over iemand die een ervaring deelde: De vraag was of iemand zich bewust is van het feit dat hij/zij dood is. Hier is het antwoord van iemand. Ja, dat klopt. Toen mijn zus stierf door een ongeluk. We waren allemaal geschokt. De manier waarop ze stierf gaf me een schuldgevoel. Maar toen ik eindelijk door rode ogen ging slapen, kwam ze naar me toe en zei: "Het deed geen pijn Damie, Damie, het deed geen pijn." Ik had haar ook nog nooit zo'n roze jurk zien dragen of haar haar zo zien doen. Of zo lang. Toen gingen we samen door een fel licht en waren we weer net kinderen, spelend op onze favoriete camping als kind. Er is een hiernamaals en het is prachtig.
  9. Waarom wordt er nooit gekeken naar het doel van de piramides? Die dingen zijn niet zomaar neergezet, maar die hadden een functie, een heel belangrijke functie, of misschien wel meerdere. Als je eenmaal het doel weet van de piramides kan je ook een betere inschatting maken hoe oud ze zijn.
  10. Ik denk dat het heel veel uitmaakt of die video echt is of niet. Mensen verliezen steeds meer vertrouwen in overheden en allerlei instanties. Als deze dan ook nog eens nep video's rondstrooien, dan wordt dat er niet beter op. Als alle vertrouwen in alles wat officieel is helemaal weg is, wat blijft er dan over, anarchie?
  11. OK, jij vind jezelf Nederlander, maar telt dat ook voor Vitesh? Ben je Nederlander omdat je toevallig een Nederlands paspoort hebt, of is daar meer voor nodig?
  12. Ik denk wel dat het goed voor het land zou zijn om een rechtse koers te varen. Persoonlijk heb ik meer dan genoeg van al die linkse maatregelen. De grote vraag voor mij is of met de PVV er echt iets gaat veranderen. Er zou ook heel veranderen in Italië toen Melloni werd gekozen, maar ik zie daar weinig of niets van. De PVV verdient een kans, maar of het in de praktijk voor ons echt beter zal worden, zal moeten blijken.
  13. Bestaat er nog wel zoiets als een Nederlander of is dat eigenlijk al verleden tijd? Vroeger kon je een Nederlander herkennen aan een aantal dingen en dat was vooral de naam. Als iemand Kees, Jan of Piet heette dan kon je er vergif op innemen dat je met een Nederlander te maken had. Tegenwoordig noemen ze volgens mij alles Nederlander wat een Nederlands paspoort heeft. Zo zag ik vanmorgen dit bericht: ’Nederlander gearresteerd in nachtclub Guyana, maakt deel uit van Italiaanse maffia’ In Guyana heeft de lokale politie een al jarenlang gezochte Nederlander in de boeien geslagen. Onze landgenoot Vitesh G. (50) stond al sinds november 2019 op een lijst van Interpol, en zou deel uitmaken van de gevreesde Italiaanse maffiaclan ’Ndrangheta. De Nederlander Vitesh. Gearresteerd in Guyana, Lid van de Italiaanse maffia. Ben ik nu de weg kwijt of bestaat de Nederlander niet meer.
  14. En dan hebben we natuurlijk ook nog Barack en Michael, pardon Michelle.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...