Ga naar inhoud

Duivel geeft geen macht, maar kan mensheid misleiden.


AMD

Aanbevolen berichten

De duivel geeft geen macht enkel God geeft macht. Ze proberen alles te verbergen wat God ons heeft geschapen onze mooie natuur, voor elke ziekte is een curatief middel. Maar dat proberen de illuminatie te ondermijnen door te demoniseren. De ontbering, oorlogen, ziektes.. denk je nou echt werkelijk dat God ons heeft voorbestemd? Door de angst die de illuminatie implementeert gaan we het berusten. We leven in een omgekeerde systeem. Alles wat goed is, wordt omgezet in slecht. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

De duivel is niet door God geschapen de duivel was Lucifer de Aartsengel van het Licht tevens het hoofd van alle Engelen krachten en machten  en geesten.Van Lichtbrenger werd en is hij nu de diabolos satan de ......gevallen .......engel vorst der duisternis.

Christus Vincit Christus Regnat Christus Imperat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De duivel heeft wel macht over deze wereld gekregen. Lees eens in Job hoe God de duivel gebruikt en deze macht geeft Job’s leven ondersteboven te halen.

De duivel is wel door God geschapen, maar kwam in opstand en vond dat wij de engelen moesten dienen in plaats van andersom. 

Het is door onszelf te verloochenen en Christus voorop te plaatsen, we de duivel kunnen weerstaan. Maar eens herboren in Christus, verschijnt u op de radar van de duivel en is het een spirituele oorlog tot aan je dood.

And God said, Behold, I have given you every herb bearing seed, which is upon the face of all the earth, and every tree, in the which is the fruit of a tree yielding seed; to you it shall be for meat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

22 minuten geleden, AMD zei:

@Lichtzwaard De duivel is geschapen met vuur is een creatie van God. @Fundamenteel De duivel geeft macht over de mensheid, maar niet over de wereld of universum. 

Deze hele wereld is nu onderworpen aan den bozen en zal op haar hoogtepunt met vuur vernietigd worden. Deze ganse aarde en universum gaat voorbij. In de nieuwe creatie is niet eens een zon meer nodig.

And God said, Behold, I have given you every herb bearing seed, which is upon the face of all the earth, and every tree, in the which is the fruit of a tree yielding seed; to you it shall be for meat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

3 uur geleden, AMD zei:

 @Fundamenteel De duivel geeft macht over de mensheid, maar niet over de wereld of universum. 

3 uur geleden, Fundamenteel zei:

Deze hele wereld is nu onderworpen aan den bozen en zal op haar hoogtepunt met vuur vernietigd worden.

In Lukas 4:5-7 kun je lezen dat de macht en de heerlijkheid van de koninkrijken van de wereld aan de duivel zijn overgegeven, en dat als Jezus de duivel zou aanbidden, dat de duivel hem (macht over) die koninkrijken zou geven. 

Lukas 4:5-7 HSVDe verzoeking in de woestijn

5) En daarna bracht de duivel Hem (Jezus) op een hoge berg en liet Hem in een ogenblik tijd al de koninkrijken van de wereld zien.
6) En de duivel zei tegen Hem (Jezus): Ik zal U al deze macht en de heerlijkheid van deze koninkrijken geven, want die is aan mij overgegeven en ik geef die aan wie ik maar wil;
7) dus, als U mij zult aanbidden, zal het allemaal van U zijn.

Op Niburu is er een artikel Wie zijn nu eigenlijk de Illuminati?, waarin er wordt benadrukt dat de Illuminati zich bezig te houden met satanische rituelen, dat ze dus satan aanbidden. Aanbidding heeft te maken met onderwerping en onderdanigheid. 

Op JD Report is er een artikel Wie of wat is nu eigenlijk die Illuminati?, waarin het volgende wordt beschreven:
Volgens de Joodse onderzoeker Henry Makow is de satanische sekte die we Illuminati noemen, gebaseerd op wat hij noemt het kabbalistische Judaïsme, die een zienswijze hanteert waarbij de kabbalistische Joden God vertegenwoordigen en dat zij de enige echte menselijke wezens zijn. De goyim (niet Joden) zijn derhalve dieren die als doel hebben hier op aarde de Illuminati te dienen.

In samenhang met Lukas 4:5-7 is het dan ook logisch dat de Illuminati, als aanbidders en onderdanen van satan, macht hebben om deze duistere wereld te regeren.


In 1 Johannes 5:19 staat dat de gehele wereld onder de heerschappij van de boze (satan) ligt.

1 John 5:19 NKJV
We know that we are of God, and the whole world lies under the sway of the wicked one.

Vertaald
Wij weten dat wij van God zijn, en de hele wereld onder de heerschappij van de boze ligt. 


Er is aan de mensen geen andere naam geven dan de Naam van Jezus Christus, waardoor mensen behouden en gered worden. 

Handelingen 4:9-12 NBG51
9) Indien wij thans in verhoor genomen worden ter zake van een weldaad aan een zieke, waardoor hij gezond geworden is,
10) dan moet aan u allen en het ganse volk van Israël bekend zijn, dat door de naam van Jezus Christus, de Nazoreeër, die gij gekruisigd hebt, maar die God heeft opgewekt uit de doden, dat door die naam deze hier gezond voor u staat.
11) Dit is de steen, door u, de bouwlieden, versmaad, die nochtans tot hoeksteen is geworden.
12) En de behoudenis is in niemand anders, want er is ook onder de hemel geen andere naam aan de mensen gegeven, waardoor wij moeten behouden worden.


De duivel heeft juist macht over de mensheid, bij degenen die niet in Jezus Christus geloven én de duivel een plaats in hun leven geven.

In Efeze 4:27 HSV staat: "Geef de duivel geen plaats".

1 Petrus 5:8 NBG51
Wordt nuchter en waakzaam. Uw tegenpartij, de duivel, gaat rond als een brullende leeuw, zoekende wie hij zal verslinden. 
 

3 uur geleden, Fundamenteel zei:

In de nieuwe creatie is niet eens een zon meer nodig.

Openbaring 22:5 HSV
En daar zal geen nacht zijn, en zij hebben geen lamp en ook geen zonlicht nodig, want de Heere God verlicht hen. En zij zullen als koningen regeren in alle eeuwigheid.

aangepast door Watchman_Ricky
  • Like 2
  • Bedankt 1

Ontwaak, u die slaapt, en sta op uit de doden, en Christus zal over u lichten. (Efeze 5:14 HSV)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aleister Crowley, zijn omgeving en nalatenschap laat inderdaad wel vreemde zaken zien.

De dienaars van de duivel zitten in ons onderwijs, onze politiek, films, muziek, voedsel, medicijnen, ... 

De macht is immens en de toorn neemt toe. Ik kan daar ver, diep en uitgebreid in gaan. Maar de focus vandaag is simpel...

Hebrews 12:2 Looking unto Jesus the author and finisher of our faith; who for the joy that was set before him endured the cross, despising the shame, and is set down at the right hand of the throne of God.

Niet veranderen en achter in Hem blijven staan is daarom een onvermijdelijke strijd.

Ephesians 6 :11 Put on the whole armour of God, that ye may be able to stand against the wiles of the devil. 12 For we wrestle not against flesh and blood, but against principalities, against powers, against the rulers of the darkness of this world, against spiritual wickedness in high places. 13 Wherefore take unto you the whole armour of God, that ye may be able to withstand in the evil day, and having done all, to stand.

 

 

 

And God said, Behold, I have given you every herb bearing seed, which is upon the face of all the earth, and every tree, in the which is the fruit of a tree yielding seed; to you it shall be for meat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 10 maanden later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de site.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Nog geen lid?

    Registreer je nu, of log in met je bestaande account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de website.

    Iedereen is welkom!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...