Ga naar inhoud

Christelijke BDE's


Joshua

Aanbevolen berichten

 

 

BDE's is gevaarlijk terrein en voor sommige christenen de doodsteek. Na 14 maanden bestuderen en honderden BDE's gelezen te hebben kan ik zeggen: de christelijke verhalen zijn de enige logische en niet verwarrende verhalen.
BDE's lijken een terrein te zijn waar de duivel met zijn gevallen engelen vrij spel hebben over hen die zich niet tot Jezus gekeerd hebben. Deze verhalen zijn vaak verwarrend zoals bijvoorbeeld: er is geen hel, oh er is wel een hel. Of mensen die zogenaamd verlicht zijn en dus levels omhoog gaan in een zelfs voor hen verwarrend verhaal.

1 Corinthians 14–16: “God Is Not the Author of Confusion, but of Peace”

BDE's van anderen hebben velen christenen op een dwaalspoor gezet. Een spoor waarbij ze los raakten van Jezus.
Maar wat houdt dit in, los raken van Jezus?
Los raken van Jezus betekent dat je op een gegeven moment je hart volgt en niet meer de heilige geest.
Wanneer je los raakt van Jezus zul je niet meer om vergeving vragen van God voor je fouten/zonden. Je gaat je eigen weg zonder gecorrigeerd te worden noch berouw te hebben van wat je hebt gedaan. Het gevoel van goed en fout gaat vervagen naarmate de tijd strekt. Ik heb het niet over extreme dingen als moord of etc maar over hoe je anderen behandeld. 

Mocht je hier verder in gaan en je open stellen dan raak je zoals de wereld het noemd: "verlicht". Verlicht in deze tijd betekent niet meer dat je je eigen zonden onder ogen ziet, bid tot God om vergeving en de helige geest voelt. Verlicht betekent tegenwoordig dat de duistere machten jou waarheid geven maar dit mengen met leugens. Denk aan waarheid over dat er een satanistische sekte in de wereld actief is maar ook dingen over de nieuwe wereld orde. Maar dit alles wat zei aan informatie 'binnen krijgen' is zonder God. Deze mensen kunnen soms dingen voorspellen maar spreken nooit over de glory van God.

Test hen: de woorden God en Jezus krijgen zij niet uit hun mond tenzij ze een kans zien om het extreem te verdraaien. Dit verzinnen ze niet zelf, dit is informatie dat ze 'binnen krijgen'. 

 Their pride and confusion will consume them.

Er is voor deze mensen geen enkele reden om over Jezus te spreken aangezien ze nooit over de gift van vergeving praten. Maar toch doen sommigen het! Sommigen vertellen veel over Jezus maar niets dat enige waarde heeft noch ook maar iets met de echte Jezus te maken heeft. Het is zo anti-christ geinspireerd als het maar kan wezen. Denk aan de verhalen van ***. Hij moet zelf weten wat hij zegt, maar dat hij Jezus helemaal verdraaid tot in het meest schizofrene eraan toe, omdat hij 'reizen maakt' gaat mij tever. Hij heeft extreem veel over Jezus gesproken maar niets over bidden en vergeving. En daarom wil ik ook tot ieder christen die dit leest zeggen: bid voor die man.

 

 

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de site.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Nog geen lid?

    Registreer je nu, of log in met je bestaande account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de website.

    Iedereen is welkom!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...