Ga naar inhoud

Dit is toch wel het toppunt, twee ministers die ruzie maken over wie het regeringsvliegtuig mag gebruiken


Sherlock

Aanbevolen berichten

Iedere dag opnieuw lees je verhalen over mensen die hun energie niet kunnen betalen, niet of nauwelijks nog geld voor eten hebben en bedrijven die over de kop gaan vanwege de enorme energienota.

En dan hebben we twee ministers die ruzie maken over wie het regeringsvliegtuig mag gebruiken.

Ministers Helder (Sport) en Kaag (Financiën) liggen met elkaar in de clinch over het gebruik van het regeringsvliegtuig. Helder wil met de PH-GOV naar het WK voetbal in Qatar gaan, maar Kaag heeft het dezelfde dagen nodig voor een bezoek aan Oost-Europa en de Balkan. Dat meldt RTL Nieuws.

De dagen 28 en 29 november zijn het probleem. Minister Kaag brengt dan een bezoek aan haar Sloveense, Tsjechische en Kroatische collega’s. Maar minister Helder is van plan om op 29 november de wedstrijd Nederland - Qatar bij te wonen. Zij heeft de dag ervoor een lang debat in de Tweede Kamer en kan daardoor niet met een gewone lijnvlucht.

Vanzelfsprekend zou één van de twee bewindsvrouwen een privévliegtuig kunnen gebruiken in plaats van het regeringstoestel. Maar naar verluidt voelt minister Kaag er niks voor om met een privévliegtuig op pad te gaan. Zij is vicepremier en staat daarmee hoger in de pikorde dan Helder. Daarom zou het gebruik van het regeringsvliegtuig haar toekomen.

Dit is te gek voor woorden. En dat heeft dan de mond vol over het redden en het klimaat en minder vliegen?

Laat ze lekker met de trein of de boot gaan. Of beter nog, stuur ze naar huis, want Nederland is een stuk beter af zonder dat soort mensen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de site.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Nog geen lid?

    Registreer je nu, of log in met je bestaande account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de website.

    Iedereen is welkom!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...