Ga naar inhoud

Lotions


Joshua

Aanbevolen berichten

Veel mensen smeren een hoop lotions op hun huid. Want droge huid = blijkbaar reden om te kopen wat er in de reclames voorbij komt. Vaak zitten deze lotions vol met een hoop chemische troep dat lichaamsprocessen kan verstoren. Iedereen weet dat je dat spul niet op moet drinken, maar niemand bedenkt zich dat die zooi via de huid in de bloedbaan terecht komt.

Bijkomende bijwerking van lotions is dat jou huid stopt met de aanmaak van vet, aangezien de huid al vet genoeg is. Dit op zijn beurt veroorzaakt weer een droge huid en vraagt om meer lotion. Hop naar de winkel en je blijft bezig.

Een droge huid is vaak een teken dat er iets mis is. Van dode huidcellen die niet goed genoeg verwijdert zijn tot tekorten in het lichaam.

Voor je gezicht werkt baking soda erg goed. Regelmatig scrubben en de soda met water in laten trekken voor 10 min. Dan afspoelen. De huid wordt na een paar uur vettig en heeft geen lotion nodig. Mocht je echt een blijvend droge huid probleem houden, dan mis je mischien bepaalde vetten. (Droge lippen is oa een teken van een vitamine B2 tekort.) Er zijn ook natuurlijke alternatieven voor een droge huid zonder al die hormoon verstorende troep erin.

Dus voordat je dagelijks een pleister op de wond plakt. Probeer hier even bij stil te staan, heb geduld en mocht het probleem aanhouden: ga dan voor gezonde lotions.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 11 maanden later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de site.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Nog geen lid?

    Registreer je nu, of log in met je bestaande account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de website.

    Iedereen is welkom!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...