Ga naar inhoud

Google trekt op 21 maart 2023 stekker uit Google Street View-app


Joshua

Aanbevolen berichten

 

Google zal op 21 maart 2023 stoppen met de Google Street View-app. Dat heeft de redactie van 9to5Google ontdekt. Gebruikers die hun eigen 360°-beelden via het platform willen delen, zullen dat vanaf die datum via een webportaal moeten doen.

De redactie van 9to5Google heeft de verwijzingen naar de stopzetting in versienummer 2.0.0.484371618 van de app ontdekt. Daarin staat ook te lezen dat de Photo Paths-functionaliteit zal verdwijnen. Via Photo Paths kunnen gebruikers een serie van foto’s van een omgeving maken die vervolgens door Google-software aan elkaar wordt gekleefd om naar het Google Street View-platform geupload te worden als virtuele omgeving waar dan doorheen genavigeerd kan worden.

De Photo Sphere-functie, waarmee gebruikers 360°-foto’s kunnen uploaden, verdwijnt niet, maar zal vanaf 21 maart 2023 enkel via Google Maps te gebruiken zijn. Om 360°-video’s te publiceren, dient er vanaf die datum ook naar het webportaal Street View Studio gesurft te worden om dit beeldmateriaal op te laden. De meldingen zijn nog niet zichtbaar voor gebruikers en het is nog niet duidelijk wanneer Google het nieuws officieel zal aankondigen.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de site.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Nog geen lid?

    Registreer je nu, of log in met je bestaande account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de website.

    Iedereen is welkom!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...