Ga naar inhoud

Hoe neuralink in een nachtmerrie kan eindigen


Joshua

Aanbevolen berichten

 

 

Neuralink, het bedrijf van Elon Musk focussed op het implanteren van chip implantaten in de hersenen. De belofte is dan ook groot, want het zou verlamde mensen weer kunnen laten bewegen, blinden weer laten zien en mentale aandoeningen doen genezen.
Beloftes die velen als muziek in de oren klinkt. Een kleine chip implantaat dat mensen weer laat genieten van het leven. Althans, dat is de belofte.

 

Maar stel, dat mensen via deze chip al deze dingen weer kunnen doen, dan moet het ook mogelijk zijn om via deze chip mensen te besturen als radiografisch bestuurbaar speelgoed. Uiteraard moet er dan wel een circuit aan gekoppeld worden aan deze chip dat dit mogelijk maakt. Zodra deze chip is gekoppeld aan de hersenen, een zeer complex mechanisme, wat Neuralink beweert te kunnen doen. Dan is het heel gemakkelijk om hier alleen nog een kleine ontvanger aan toe te voegen. Dit kan uiteraard worden verkocht als: de ontvanger is nodig om de chip te kunnen updaten en te verbeteren. Daarbij kan het dus, eventueel aan het internet verbonden worden. De beste manier zou zijn: 4g/5g of zelfs starlink aangezien dat bijna overal dekking heeft.

Nu is het niet zomaar dat je mensen massaal op een nuttige manier kunt besturen op die manier. Daarvoor is meer nodig.

Sinds een aantal jaar is AI (kunstmatige inteligentie) echt een ding aan het worden. Het wordt steeds beter en steeds krachtiger.  AI (kunstmatige intelligentie) doet mij soms denken aan de afbeelding van het beest. Het kan ook een voorbode zijn. Hierbij een bijbelvers betreft de afbeelding van het beest:
Openbaring 13:15 En hetzelve werd [macht] gegeven om het beeld van het beest een geest te geven, opdat het beeld van het beest ook zou spreken, en maken, dat allen, die het beeld van het beest niet zouden aanbidden, gedood zouden worden.

Als je AI toevoegt aan de neuralink chip in combinatie met een circuit dat een connectie maakt tot het internet, dan moet het waarschijnlijk mogelijk zijn om deze AI opdrachten te geven waarbij het de controle over het lichaam als het ware overneemt en het menselijk bewustzijn naar de achtergrond wordt gedrukt of zelfs geblokkeerd, door bepaalde signalen tot geheugen, emotie en etc te verstoren.

Dit zou in de praktijk betekenen dat het kan eindigen als een ware nachtmerrie in de handen van de antichrist.

Aangezien dit een draadloze technologie bevat, kan het ook verbonden worden aan een soort digitaal betaal systeem. En hier komt de catch: wordt hier gewerkt aan het teken van het beest?
Kijk even naar de onderstaande bijbel verzen betreft de eindtijd:
Openbaring 13:16-18
En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, [en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft.

Waarschijnlijk staat neuralink nog redelijk in de kinderschoenen, maar we kunnen niet ontkennen dat ze al ver zijn met de ontwikkeling van deze chips. Gaat het eindigen in deze nachtmerrie zoals hier staat beschreven? Ik weet het niet, maar wees gewaarschuwd.

Onderstaand is een video betreft een vrouw die Elon Musk. Echte naam: El Eljon, gekend zou hebben als kind. Als het waar is wat zij zegt, dan is Elon Musk geen redder van de mensheid, zoals hij zichzelf graag voordoet, maar een duister persoon met een missie.

 

 

 

aangepast door Flieko
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de site.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Nog geen lid?

    Registreer je nu, of log in met je bestaande account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de website.

    Iedereen is welkom!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...