Ga naar inhoud

WEF beveelt burgers te arresteren die online “nepnieuws” lezen


Divine_will

Aanbevolen berichten

 

 Het World Economic Forum heeft wereldregeringen opgedragen onafhankelijke media te verbieden, het lezen van niet-mainstream nieuwsbronnen illegaal te maken en gevangenissen te vullen met mensen die meningen of artikelen delen die door zogenaamde fact-checkers als “vals” worden beschouwd, bericht Thepeoplesvoice.

Het Trudeau-regime was de eerste door het WEF gecontroleerde regering die onafhankelijke media verbood, wat betekent dat Canadezen die online artikelen of berichten delen die door factcheckers als “vals” worden beschouwd, kunnen worden gearresteerd en een flinke gevangenisstraf kunnen krijgen.

Trudeau’s internetcensuurwetgeving Bill C-11 is nu wet geworden nadat Canadese senatoren vorige week voor de wet stemden. Dit hoeft niet te verbazen. De Canadese regering is volledig gepenetreerd door het WEF.

De eens zo grote natie Ierland dreigt ook veroverd te worden door de globalisten.

Wetgevers in Ierland hebben een nieuwe wet aangenomen die het illegaal maakt voor burgers om niet-mainstream media-inhoud te bekijken of te delen op hun telefoon of computer.

De nieuwe wetgeving houdt in dat alles wat online wordt bekeken en door factcheckers als “hatelijk” wordt beschouwd, zal leiden tot gevangenisstraf voor degenen die het hebben bekeken of gedeeld.

 

video: https://rumble.com/v2mq3mw-wef-orders-govts-to-arrest-citizens-who-read-fake-news.html

 

https://www.frontnieuws.com/wef-beveelt-regeringen-burgers-te-arresteren-die-online-nepnieuws-lezen/

aangepast door Divine_will
  • Bedankt 1

Als God's woord binnenkomt geeft het licht;
Het geeft begrip en inzicht aan de eenvoudigen (Psalmen 119:130)


 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gaat ook moeilijk worden als ieder zijn online accounts moet linken aan een soort digid. Zie het nog wel gebeuren. Er is zoveel waarheid te vinden, maar ook zoveel leugens. De leugens worden gebruikt om alternatieve media en etc zwart te maken bij het volk. De alternatieve media moet altijd voor waarheid gaan en elkaar niet napraten. Iedere misstap dat ze begaan wordt tegen hen gebruikt om internet censuur er versnelt doorheen te drukken.

Kortgezegd: De machthebbers willen van de waarheid af, maar de leugens zullen zij als excuus gebruiken om dit doel sneller te bereiken.

 

aangepast door Flieko
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik kijk er niet van op. De waarheid is hun grootste vijand. Op mijn werk zie je ook dat het steeds meer liegen en manipuleren wordt. Inmiddels ben ik 15 jaar in dienst en zie een enorm contrast met hoe het eerst was. Vroeger kon je nog ongenuanceerd je mening geven zonder dat dit gevolgen had. Nu proberen managers dit met gemene streken de kop in te drukken. De meeste mensen lijken in te stemmen met het kwaad. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Harari heeft de opstanding van Jezus ook al als “fake news” aangeduid, dus je ziet de ideologie van het rijk van het beest al opkomen.

aangepast door Divine_will

Als God's woord binnenkomt geeft het licht;
Het geeft begrip en inzicht aan de eenvoudigen (Psalmen 119:130)


 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de site.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Nog geen lid?

    Registreer je nu, of log in met je bestaande account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de website.

    Iedereen is welkom!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...