Ga naar inhoud

Nato?


erec

Aanbevolen berichten

Geschiedenis nato.

 

Deze donderdag, op 7 maart 2024, overhandigde de Zweedse premier Ulf Kristersson de laatste documenten aan de Amerikaanse regering, waardoor Zweden officieel het 32e lid van de NAVO wordt.

De Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO) is een militaire organisatie die op 4 april 1946 werd opgericht als een stap in de richting van de totalitaire wereldstaat, een eenheidsregering, op dezelfde manier als de Verenigde Naties. In het verleden werd de NAVO gebruikt in semi-echte oorlogen, zoals in Joegoslavië, Afghanistan en Irak.

Maar nu de technologie is voortgeschreden en het wereldtoneel het computertijdperk is binnengetreden waarin alles nep en in scène wordt gezet, is de NAVO haar oorspronkelijke doel kwijtgeraakt en wordt ze nu simpelweg gebruikt als conditioneringsmiddel voor een "wereldalliantie", een "wereldregering" en als afleidingsmanoeuvre om de illusie in stand te houden dat oorlogen en terreurdreigingen echt zijn. Dit was onlangs te zien in de volledig neppe en in scène gezette oorlog in Oekraïne, waar alles werd gedaan door computergegenereerde beelden, kleine lokale filmsets op straathoeken en opblaasbare rekwisieten - een nepoorlog die ook werd gebruikt als excuus om Zweden bij de NAVO te betrekken zonder al te veel protest van de slapende en goedgelovige burgers. Zeker als je bedenkt dat Zweden al meer dan 200 jaar het valse imago heeft "neutraal" te zijn, terwijl Zweden in werkelijkheid al langer dan de meeste andere landen wordt geregeerd door de Jezuïetenorde van de katholieke kerk en de vrijmetselaars.

 

Aangezien dit een jezuïtisch en vrijmetselaarsritueel was op het wereldtoneel waar alles een illusie is, was het allemaal gecodeerd door de getallen.
De Zweedse premier Ulf Kristersson overhandigde de toetredingsdocumenten aan Antony Blinken op 7 maart, precies 69 dagen na zijn verjaardag op 29 december, waardoor Zweden het "32e lid van de NAVO" werd, een lid van hun visie voor een Nieuwe Wereldorde geregeerd door de Wereldmachten (de Jezuïeten en de Elite families).

Gr

E

 

 

 

 

 

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de site.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Nog geen lid?

    Registreer je nu, of log in met je bestaande account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de website.

    Iedereen is welkom!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...