Ga naar inhoud

Wereldtoneel: Nucleaire propaganda op 9 maart


erec

Aanbevolen berichten

Terwijl verschillende nieuwszenders artikelen hadden over "Ideale omstandigheden voor een nucleaire aanval op de NAVO" en "Nucleaire oorlog: het toenemende risico en hoe we het kunnen stoppen", had CNN een "exclusief" artikel waarin stond dat "de VS zich had voorbereid op een mogelijke Russische nucleaire aanval in Oekraïne eind 2022".

Natuurlijk is die "potentiële" Russische "nucleaire aanval" in 2022 nooit gebeurd, want er bestaat niet zoiets als een "kernwapen" of een "atoombom". Dat is allemaal pseudowetenschappelijke onzin en angstzaaiende propaganda om de oorlogsindustrie en de illusie van een "één druk op de knop"-dreiging in leven te houden.
Dus, na weken of zelfs maanden niet eens over de nucleaire hoax te hebben gesproken, waarom kwamen de media op 9 maart met verschillende nepverhalen over kernenergie? Omdat ze wel moesten, want alles wat ze doen is gescript en gecodeerd door de getallen met behulp van gematria.

Hoewel we in een schrikkeljaar zitten, is 9 maart typisch de 68e dag van het jaar, het nummer van de nucleaire energie hoax. In 2023, op 9 maart, ensceneerden ze een nep "80 raketten" aanval op Oekraïne en noemden ze kerncentrale black-outs, waardoor naar verluidt 15% van Kiev zonder elektriciteit kwam te zitten. Op 9 maart 2022 verbood Biden de import van olie uit Rusland vanwege "Poetins oorlogsmachine" en de dreiging van een "nucleaire oorlog" en waren er geruchten over "kernsmeltingen". En zo gaat het maar door, altijd met cijfers. Specifieke onderwerpen voor specifieke data.

Hiroshima werd gebombardeerd met brandbommen, waarvan gezegd werd dat het een "atoombom" was, op 6 augustus, zoals 6/8, of 68. Dit is erg relevant omdat CNN deze atoombom hoax noemt in hun artikel. Dit is zeer relevant omdat CNN deze atoombom hoax noemt in hun artikel. En in 1943, op 9 maart, de 68e dag van het jaar, werd de stad Hanford, Washington, gedwongen te evacueren om de eerste nucleaire energie site in de VS op te zetten.

Kernenergie = 68
Kernwapen = 68
Kernwapens = 68

Omdat 2024 een schrikkeljaar is, is 9 maart nu de 69e dag van het jaar en CNN brengt een oud verhaal over Vladimir Poetin uit 2022.

Vladimir Poetin = 69, 69


Natuurlijk vielen de twee vermeende "atoombommen" op Hiroshima en Nagasaki op respectievelijk 6 en 9 augustus, dus 69. Dus zowel 68 als 69 worden gebruikt in propaganda voor kernwapens.

En wat betreft de focus op kernwapens in de krantenkoppen op 9 maart, zoals in de "atoombom," 9 maart kan eenvoudig worden geschreven als 3/9, zoals 39, en in gematria, met behulp van de belangrijke Engelse reductiecode, is de som van "atoombom" 39.

9 maart = 3/9 = 39

Atoombom = 39, 39
Oorlog = 39


Natuurlijk kunnen we ook '9 maart' zeggen, zoals 9/3, als in 93, wat de eenvoudige som is van "atoombom" in het Engelse cijfer.

9 maart = 9/3 = 93

Atoombom = 93


En als we teruggaan naar de Jezuïeten van CNN en zij Vladimir Poetin en de propaganda van een 'nucleaire oorlog' op 9 maart ter sprake brengen, precies 154 dagen na Poetins verjaardag op 7 oktober, dan zit het allemaal in de getallen.

Nucleaire oorlog = 154


Het verhaal over het voorbereiden op een "nucleaire aanval" van Poetin kwam 22 weken en 1 dag na Poetins verjaardag, net als 221.

Nuclear Attack = 221

Nucleaire aanval = 221


Als je vooruit telt, werd dit verhaal natuurlijk precies 212 dagen voor de volgende verjaardag van Poetin gepubliceerd, en als je het over de nep-atoombom hebt, denk je aan 'J. Robert Oppenheimer', de vermeende "vader van de atoombom", die onlangs in een afschuwelijke documentaire-film te zien was. Robert Oppenheimer,' de vermeende "vader van de atoombom," die onlangs te zien was in een afschuwelijke documentairefilm.

 

J. Robert Oppenheimer = 212


Nogmaals, zo doen ze het. Altijd volgens de getallen, altijd verbonden met de data en de sleutelwoorden - allemaal om de illusie op het wereldtoneel in stand te houden en de massa's in een blinde, afgestompte sluimer te houden; ze volgen als een kudde schapen die bang zijn voor de grote boze wolf, als wie hij zich ook vermomt, of dat nu Poetin, Xi Jinping, covid-19 of de atoombom is. Controle door angst. En daarom vierden sommige domme Zweden het Zweedse lidmaatschap van de NAVO, nog zo'n illusionair instrument van conditionering...

Onthoud altijd dat alle grote landen in de wereld worden geleid door dezelfde mensen, de elite families en hun Jezuïeten Orde. Alle regeringen zijn slechts marionetten, die allemaal samenwerken om een illusie van "wereldzaken" in stand te houden die hun doelen en agenda begunstigen. Alles is gescript, alles is in scène gezet, alles is nep.

Gr

E

 

 

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de site.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Nog geen lid?

    Registreer je nu, of log in met je bestaande account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de website.

    Iedereen is welkom!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...