Ga naar inhoud

Putin putin geloof jij het nog?


erec

Aanbevolen berichten

Wereldtoneel: Poetin verzekerde zich van 5e termijn als Russische president met een gescripte 87% van de stemmen

Deze maandag, 18 maart, verzekerde de Russische president Vladimir Poetin zich van zijn vijfde termijn als Russische president door weg te lopen met een scripted 87% van de stemmen.
Poetin vierde zijn overwinning door te zeggen dat het een bewijs was van het "vertrouwen" van het Russische volk in hem - wat natuurlijk complete onzin is. Dit is gewoon weer 100% bewijs dat de wereld een podium is, dat alles wat ze doen wordt gescript door de nummers en dat de stemmen van de mensen nooit worden geteld. De elites en de jezuïeten

hadden de beslissing al genomen.

Poetin kreeg dus 87% van de stemmen, met "geen echte oppositie", tijdens de stemming voor de marionet die de rol van president van Rusland speelt.

Stemmen = 87
Rusland = 87

Geen echte oppositie = 87


Volgens de gescripte Russische verkiezingscommissie kreeg Poetin 76 miljoen stemmen om voor de vijfde keer 'Russisch president' te worden.

Russische president = 76


18 maart, de dag waarop Poetin zijn 5e termijn van 6 jaar won, was net als de Jezuïet en Vrijmetselaar '56' precies 163 dagen na zijn verjaardag op 7 oktober. 163 is het 38e priemgetal.
Nogmaals, dit was de dag van de verkiezingen waarop Poetin zijn 5e termijn in de wacht sleepte.

Verkiezing = 38
5e termijn = 38


En omdat het zijn 5e termijn van 6 jaar is, zoals in 56, draait het allemaal om de marionet en vrijmetselaar Vladimir die op het wereldtoneel blijft, geregeerd door de Jezuïetenorde, aka, de Sociëteit van Jezus.

Natuurlijk was dit beveiligd op een dag met 56-datum numerologie.

3/18/2024 = 3 + 1+8 + (20) + (24) = 56

Vladimir = 56
Wereldtoneel = 56
Het Kremlin = 56
Vrijmetselaars = 56
Vrijmetselaars ritueel = 56
Sociëteit van Jezus = 56 (ook bekend als de jezuïetenorde)


Na de geënsceneerde overwinning sprak Poetin over het overlijden van zijn tegenstander Alexei Navalny, de activist die op 16 februari 2024 in de gevangenis stierf. Interessant genoeg werden de verkiezingen afgesloten met Poetin als winnaar op 18 maart, precies 4 weken en 3 dagen na de dood van Navalny, net als '43'.

Vladimir = 43
Wereldtoneel = 43
Vrijmetselaars = 43
Verkiezing = 43
Vrijmetselaar = 43
Moorden = 43


Poetin "won" ook op zijn 164e dag van zijn leeftijd, wat toevallig de som is van zijn volledige naam in het belangrijkste cijfer.

Vladimir Vladimirovitsj Poetin = 164
Vladimir Poetin = 164


In het grootste deel van de wereld wordt 18 maart geschreven als 18 maart, zoals 18/3, zoals in 183.

Vladimir Poetin = 183
2024 Russische verkiezingen = 183, 183


18 maart was ook een tijdspanne van 6 maanden en 20 dagen voor de komende verjaardag van Poetin, zoals in 62. Poetin won de 'Russische verkiezingen van 2024' met "76 miljoen stemmen".

2024 Russische verkiezingen = 62
76 miljoen stemmen = 62


En nogmaals, door het vervalsen van deze nepverkiezingen won Poetin zijn "vijfde termijn".

Vijfde termijn = 48
Rusland = 48
Vrijmetselaar = 48
De Vrijmetselaars = 48


Of, om specifieker te zijn, zijn "5e termijn van 6 jaar".

5e termijn van 6 jaar = 144, 63, 137
Jezuïetenorde = 144, 63, 137


Of, als je wilt, gespeld als 'vijfde termijn van zes jaar'.

Vijfde termijn van zes jaar = 91, 98, 100
De Sociëteit van Jezus = 91, 98, 100 (ook bekend als de Jezuïetenorde)


Poetin zou 87% van de stemmen hebben gekregen, wat in de vrijmetselarij occultisme en satanisme in 78 omgekeerd is, zoals ze alles omgekeerd doen.
18 maart was de 78e dag van het jaar en het was ook 78 dagen voor de verjaardag van Alexei Navalny op 4 juni. In gematria is zowel de Jezuïet als de Jezuïetenorde gelijk aan 78 en dat geldt ook voor 'Saturnusaanbidding', hun omgekeerde zwarte zonnegod, als in Satan, Lucifer.
Fox News publiceerde hun artikel over Poetin die "won" om 6:53 uur, als in "653", het 119e priemgetal, als in '119', de hoax-code die wordt gebruikt bij geënsceneerde gebeurtenissen. Heel toepasselijk.


Dus inderdaad, de wereld is een podium vol poppenkastspelers en de Jezuïetenorde van de elite laat graag zien dat ze alles onder controle hebben, inclusief de zogenaamde "verkiezingen".
Met dat in je achterhoofd moet je niet gaan lopen huilen omdat Poetin heeft gewonnen. Word niet boos op de marionetten. Leg in plaats daarvan de vervalsing bloot, leg de poppenspelers bloot die aan de touwtjes trekken.
Boos of boos worden op de marionetten, zoals Poetin, Trump of Biden, is tijdverspilling. Het zijn slechts acteurs die hun script volgen en ze kunnen op elk moment vervangen worden door de elites.

Gr

E

 

 

 

 

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik geloof Putin helemaal niet. Ik denk dat hij gewoon een gekochte leider is. Hij drinkt waarschijnlijk gewoon koffie met Zelensky en Rutte. Hij is vrijmetselaar want ik heb hem ook in tenue gezien en heb hem de handgebaren zien maken. De getallensymboliek die jij hier nu gebruikt geloof ik dan weer niet. Die derde wereldoorlog moet er kennelijk gewoon komen. Als je een beetje oplet zie je dat het helemaal niet nodig is maar dat het geforceerd wordt. Volgens mij wordt er in de Protocollen van de Wijzen van Sion ook over 3 noodzakelijke wereldoorlogen gesproken voordat de antichrist kan worden geïnstalleerd. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de site.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Nog geen lid?

    Registreer je nu, of log in met je bestaande account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de website.

    Iedereen is welkom!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...