Ga naar inhoud

Revolutie is begonnen in Nederland


Antoon

Aanbevolen berichten

1 uur geleden, Antoon zei:

Truckers blokkeren Binnenhof bij coronaprotest, politie eist vertrek

Nergens te lezen alleen bij de website van de NOS, het zijn er niet weinig en er komen er meer

Ik zie het nu ook bij het AD verschijnen:

Tussen het Binnenhof en het Malieveld wordt de weg volledig geblokkeerd door onder meer trucks en tientallen personenauto’s. Bij de Hofvijver hebben zich enkele tientallen mensen verzameld. Ze scanderen onder meer ‘Rutte, rot op’. Bij de ingang van het Binnenhof staan zo’n twintig trucks en enkele trekkers geparkeerd. 

Er zijn opvallend veel demonstranten met Friese vlaggen. Ook hebben ze spandoeken met teksten als ‘Rutte IV moet weg, wij gaan niet weg’, ‘Genoeg is genoeg’ en ‘Vrijheid, vrijheid’. Het gaat er vooralsnog vrij rustig aan toe. Langs het Binnenhof op de Vijverberg staan ook enkele tientallen trucks.

We zullen zien hoe dit zich verder ontwikkelt.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

1 uur geleden, Fundamenteel zei:

Corona was een voorbereiding, een test voor het echte werk begint.

Een Vandaag 🔗
Europa wil met digitaal ID voor iedereen experimenteren:
'Maar met onze Nederlandse software kan dat morgen al'

csm_bb3d2fc0268b61b546e7_ff4087af86.jpg

De Europese Commissie presenteerde op donderdag 03-06-2021 een wetsvoorstel voor een Europese Digitale Identiteit. Alle inwoners van de Europese Unie kunnen dit nieuwe systeem gebruiken om bijvoorbeeld makkelijk een rekening te open in het buitenland, een auto te huren op vakantie of bijvoorbeeld om je aan te melden voor een opleiding in een ander land. 

De plannen die op tafel liggen voor het Europees digitaal ID houden in dat er over een aantal jaar een systeem is, waarmee alle Europese burgers met één inlognaam en wachtwoord kunnen inloggen op verschillende Europese websites en daar ook makkelijk, waar nodig, hun persoonsgegevens kunnen tonen. Het is een soort digitale portemonnee.


IRMA-app

In Nederland is er al een app die deze functionaliteit biedt. Bart Jacobs ontwikkelde de IRMA-app, een privacy-vriendelijk identiteitsplatform voor zowel authenticatie als ondertekening. "Nederlandse burgers kunnen met deze app bijvoorbeeld al inloggen bij de gemeente van Amsterdam en daar bewijzen wie ze zijn, medische dossiers delen met hun arts, of videobellen met andere mensen waarbij alle deelnemers eerst bewijzen wie ze zijn.

Jacobs geeft aan dat de app in Nederland is aangesloten op de basisregistratie personen, maar dat dat makkelijk is uit te rollen naar Europees niveau. "Dat scheelt Europa heel veel ontwikkeltijd en werk. De Europese Commissie wil in oktober 2022 experimenteren, maar als ze de software van de IRMA-app gebruiken kan dat morgen al."

Bron: https://eenvandaag.avrotros.nl/item/europa-wil-volgend-jaar-met-digitaal-id-voor-iedereen-experimenteren-maar-met-onze-nederlandse-software-kan-dat-morgen-al/

aangepast door Watchman_Ricky
  • Like 1

Ontwaak, u die slaapt, en sta op uit de doden, en Christus zal over u lichten. (Efeze 5:14 HSV)

Link naar reactie
Delen op andere sites

 

Burgemeester Den Haag ontbindt demonstratie Freedom Convoy

ANP
12 februari 2022 13:21Gewijzigd:
12 februari 2022 14:06
 
 
 

BINNENLAND

De burgemeester van Den Haag heeft de onaangekondigde truckersdemonstratie van Freedom Convoy Nederland ontbonden. De politie vordert de betogers om weg te gaan. Wie hier geen gehoor aan geeft, riskeert aanhouding en een boete, aldus de gemeente Den Haag. Ook kunnen kosten van het wegslepen van voertuigen in rekening worden gebracht.

Reformatorisch dagblad

Wie heeft de langste adem, de betogers zeggen niet op te houden al is het weken, maar er wordt wel meer wat gezegd zoals door nachtclubhouders en op het laatste moment blazen ze af, zouden de truckers wel stand houden.

 

 

 

aangepast door Antoon
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de site.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Nog geen lid?

    Registreer je nu, of log in met je bestaande account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de website.

    Iedereen is welkom!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...