Ga naar inhoud

Berichten uit Canada


Antoon

Aanbevolen berichten

4 uur geleden, Antoon zei:

Berichten uit Canada, zullen zij onze bevrijders zijn net als in 945 hier een nuchter verslag in het Reformatorisch dagblad te lezen link op opinie aldaar

Covid in Canada

Drs. W. de Kloe
12 februari 2022 17:20

Heb het gelezen, staan een paar interessante dingen in:

Dit is het eerste:

 Daar komt bij dat het vertrouwen in de overheid waar het over het coronabeleid gaat volledig ontbreekt. Dat komt vooral omdat deze bij eerdere lockdowns de winkels openliet maar de kerken sloot. De politie controleerde vervolgens of men zich wel aan de regels hield. Zo niet, dan kon een predikant zomaar in de gevangenis belanden.

Dit is wel bizar, want bij ons was het geloof ik precies andersom en het tweede wat hij schreef wat ik interessant vind:

Zitten we nog wel op het juiste spoor voor wat betreft de wijze waarop het virus bestreden wordt? De overheid heeft een groot vertrouwen uitgestraald in de wetenschap. Vaccinatie zou de uitweg bieden uit de crisis. Testen was nodig om het aantal besmettingen te monitoren en vervolgens, door het nemen van de juiste maatregelen, te reguleren. Inmiddels is duidelijk dat het allemaal niet werkt. 

Hier zie je dus hoe mensen gaan twijfelen aan het nut van vaccinaties en de door de overheid genomen maatregelen. Als meer mensen dat nu ook gaan doen dan zijn we misschien snel van die ellende verlost.

https://www.rd.nl/artikel/962701-covid-in-canada

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de site.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Nog geen lid?

    Registreer je nu, of log in met je bestaande account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de website.

    Iedereen is welkom!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...