Ga naar inhoud

Tsunami of een Nuke?


Divine_will

Aanbevolen berichten

Dit geeft te denken of de tsunami bij Japan wel een “natuur”ramp is geweest….  Rusland beweert binnen 15 minuten elk willekeurig gebied op de aarde te kunnen vernietigen zonder vuur of explosies.
 

 

aangepast door Divine_will

Als God's woord binnenkomt geeft het licht;
Het geeft begrip en inzicht aan de eenvoudigen (Psalmen 119:130)


 

Link naar reactie
Delen op andere sites

30 minuten geleden, Divine_will zei:

Dit geeft te denken of de tsunami bij Japan wel een “natuur”ramp is geweest….  Rusland beweert binnen 15 minuten elk willekeurig gebied op de aarde te kunnen vernietigen zonder vuur of explosies.
 

Die Zhirinovsky heeft heel wat dingen uitgekraamd.

Er is ook een journalist met de naam Jim Stone die denkt dat de kernramp bij Fukushima is veroorzaakt door kernwapens.

 

Dit wekte de nieuwsgierigheid van onderzoeksjournalist Jim Stone.

Hij wist de Japanse seismogrammen boven tafel te krijgen, analyseerde deze en kwam tot de schokkende ontdekking dat er helemaal geen aardbeving met een kracht van 9 voor de kust had plaatsgevonden. Wel vond hij drie kleinere aardbevingen die alledrie boven land plaatsvonden.

Na verder onderzoek komt hij dan ook tot de schokkende conclusie dat de kerncentrales niet zijn verwoest door een aardbeving, maar door een aantal nucleaire bommen. Volgens Stone werd de Tsunami veroorzaakt door een aantal bommen in zee en de verwoesting van de kerncentrales door een aantal minibommen, verborgen in de veiligheidscamera’s.

De wanden van de ruimtes waar de brandstofstaven en dergelijke worden bewaard zijn onvoorstelbaar dik en groot. Waterstofexplosies zouden deze nooit hebben kunnen vernietigen. Ter vergelijking: bij de waterstofexplosies in de kerncentrale van Thee Mile Island was er geen structurele schade en zelfs geen enkele verwonding bij het personeel.

Daarnaast, reactor 4 bevatte op 11 maart geen brandstof en was niet operationeel. Toch explodeerde deze en was net zo verwoest als de andere reactoren. Je kunt wat er gebeurde met reactor 4 vergelijken met wat er gebeurde met gebouw 7 van het World Trade Centre op 9/11. Een niet werkende reactor, zonder brandstof, kan niet exploderen, behalve als iemand dit moedwillig veroorzaakt.

In 2010 kreeg de Israëlisch firma Magna BSP de opdracht tot het beveiliging van Fukushima. Zij installeerden grote, vreemd uitziende beveiligingscamera’s die uiterlijk er ongeveer hetzelfde uitzien als wat ze noemen “gun-type” nucleaire wapens.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 10 maanden later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de site.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Nog geen lid?

    Registreer je nu, of log in met je bestaande account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de website.

    Iedereen is welkom!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...