Ga naar inhoud

Pieter65

Lid
 • Aantal items

  214
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

Pieter65 won de laatste dag op 21 September

Pieter65 had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Pieter65's prestaties

Vaste Waarde

Vaste Waarde (8/14)

 • Één Maand Later
 • Reageert Goed
 • Één Week Later
 • Toegewijd
 • Goed Bezig

Recente badges

28

Reputatie

 1. Ik heb het afgelopen jaar regelmatig Lange Frans voorbij zien komen als degene die luidkeels protesteerde tegen van alles en nog wat. Hij had geloof zelfs met ene Janet Ossestaart plannen beraamd om Mark Rutte te pakken te nemen. Maar, nu zie ik berichten verschijnen dat Lange Frans gewoon aan het optreden is en dat hij klaarblijkelijk geen enkele moeite heeft met de coronapas als het om zijn eigen optreden gaat. Ik vind dat nogal hypocriet, of heb ik iets gemist?
 2. Soms moet je toch ook wel even lachen. Hebben ze als demissionair kabinet toch die coronapas erdoor weten te drukken en dan gaat er één van de kabinetsleden dwars liggen en zeggen dat ze grote moeite heeft met de coronapas. Staatssecretaris Mona Keijzer gaf een interview aan de Telegraaf precies op het moment dat de pas wordt ingevoerd. Duidelijk is dat zij het liefst die hele pas in de prullenbak wil kieperen net zoals heel veel Nederlanders. De gevestigde orde staat op haar achterste poten, want dit was niet de bedoeling. Zal ze haar keutel intrekken of aftreden, want veel meer smaken zijn er niet.
 3. Ik voel de bui alweer hangen. Er is straks overal een groot personeelstekort en dat komt natuurlijk omdat mensen niet zijn gevaccineerd. Alleen zie ik nog niet precies hoe ze dat willen verkopen, maar ongetwijfeld zal de één of andere viroloog hier wel een mooi verhaal van weten te maken.
 4. We leven in een bizarre tijd en ik geloof niet dat het eerder is voorgekomen dat een land als Amerika een seniele president heeft gekozen. Dat Joe Biden niet de regie heeft wordt onder andere duidelijk uit het volgende bericht: Na een bespreking met Boris Johnson werd er alles aan gedaan om te voorkomen dat er vragen gesteld zouden worden aan Biden. In het volgende bericht van enkele weken geleden kan je Biden horen zeggen dat hij instructies heeft gekregen om bepaalde reporters vragen te stellen. Maar, als Biden geen president is van de Verenigde Staten, wie is het dan wel?
 5. In deze knotsgekke wereld waarin we nu terecht gekomen zijn, worden mensen soms echt wanhopig. Mensen willen zich niet laten dwingen, met als gevolg ontslag, zoals ook in het volgende geval in Turkije, Maar, voordat de man liet hij nog wel even een afscheidscadeau na. Ik kan mij heel goed voorstellen waarom die man dat doet.
 6. Waarom gaan mensen naar een terras als het zo moet? Je gaat toch zeker niet meewerken aan dit soort onzin? Blijf gewoon weg uit de horeca. Doe wat de Russen deden: Gevaccineerden en ongevaccineerden gingen nergens bleven overal weg en met drie weken was het afgelopen met de coronapas. Juist door het meewerken en het bedenken van "allerlei oplossingen" blijft dit krankzinnige systeem bestaan. En dat is wat ik ervan denk.
 7. Je ziet ook steeds vaker dit soort berichten in de krant. Helemaal niets aan de hand met iemand en dan plotseling, volkomen onverwacht, een hartaanval:
 8. Wat is er aan de hand met Bitcoin? De koers van cryptomunt bitcoin is gezakt naar het laagste niveau sinds begin augustus. De digitale munteenheid lijkt net als aandelenbeurzen over de hele wereld te reageren op het dreigende omvallen van de Chinese vastgoedreus Evergrande. Dat zou op zich toch geen gevolgen moeten hebben voor Bitcoin. Je zou juist denken dat die munt daardoor groeit. https://www.ad.nl/tech/bitcoin-zakt-naar-laagste-niveau-in-ruim-een-maand~a2b831942/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web
 9. Ik heb dat ook wel eens gezien, dat merkteken van het beest. Zet je toch wel aan het denken dat ze duizenden jaren geleden toen ze de bijbel schreven al wisten wat er nu zou gebeuren. Maar, in welke fase van die eindtijd zitten we nu precies en wat gaat er volgens de bijbel als volgende gebeuren?
 10. Hi Steffie, welkom Dat is heel bizar, ik heb ook dat soort dingen. Zo van je gaat twijfelen aan je zelf. Ik heb laatst ergens gelezen dat ze al volop bezig zijn met mind control. Hoe ze dat doen weet ik niet precies. Heb even gezocht en weet weer ik het gelezen heb: Nu heeft Clif High, hoewel hij zelf faliekant tegen de vaccines is, in de afgelopen paar weken maar liefst drie keer een gevoel/bericht in zijn hoofd ontvangen van een correlatie tussen het krijgen van een corona-prik en een positief gevoel van opluchting. Hij vond het vreemd wat in zijn hoofd op kwam, maar had er verder geen aandacht aan besteed. Maar vervolgens kreeg hij van maar liefst zes verschillende helderzienden, met wie hij in contact staat, e-mailtjes dat in de laatste paar weken ze bericht ontvangen hebben van gelijke strekking. De zes helderzienden waren ook allemaal tegen het huidige vaccinatiebeleid. Ze hebben allemaal onafhankelijk van elkaar deze zelfde berichten ontvangen. Het gaat om zes helderzienden verspreid over het noordelijk halfrond. De kans dat de ontvangst van dezelfde boodschap bij zeven verschillende mensen op toeval berust lijkt uitgesloten. Clif High heeft er daarom een speciale korte video aan gewijd met een waarschuwing voor alle mensen op aarde. Mensen weten op een gegeven moment niet meer welke gedachten van hen zijn en welke niet. https://niburu.co/lezersbrieven/16625-het-begint-nu-echt-eng-te-worden-mindcontrol-in-de-praktijk
 11. Je bent aardig actief zie ik. Doet me een beetje denken aan jukeboxen in cafés. Daar had je ook allemaal dit soort liedjes, wel gezellig. Iemand die ik altijd wel leuk vond, was deze:
 12. Dat kan nog leuk worden, want ik zie net dat Van der Valk ook niet meedoet.
 13. Dit is de meest zwarte dag in onze geschiedenis sinds de Duitsers ons land binnenvielen op 10 mei 1940. Dat was het begin van een heel donkere periode uit onze geschiedenis. Nu de Tweede Kamer de coronapas heeft aangenomen staan we opnieuw aan de vooravond van een lange donkere periode. Misschien gaat het deze keer wel langer duren dan vijf jaar. We zijn verraden door ons parlement en verkocht aan een stel liegende en bedriegende figuren. Hoe kan je ooit nog een regering in dit land serieus nemen. Zelfs als ze met grote borden op hun leugens worden gewezen blijven ze gewoon verder liegen. We zijn erger geworden dan de ergste bananenrepubliek.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...