Ga naar inhoud

Skylen

Beheerder
 • Aantal items

  182
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  24

Skylen won de laatste dag op 23 September

Skylen had de meest gelikete inhoud!

Over Skylen

Persoonlijke informatie

 • Geslacht
  Man

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Skylen's prestaties

Team Speler

Team Speler (7/14)

 • Één Maand Later
 • Reageert Goed
 • Één Week Later
 • Toegewijd
 • Goed Bezig

Recente badges

50

Reputatie

 1. Zijn er websites waar je postzegelverzamelingen kunt veilen enzo? Lijkt me wel leuk als je uiteindelijk kan cashen.
 2. Dat duurt echt zo lang, ongelofelijk. Het begint een beetje op de Poetin-regering te lijken.
 3. Ik vind het raar dat men nog steeds praat over een normale pensioen in de toekomst voor mensen die nu in de twintig of dertig zijn. Dat wij in Euro's moeten gaan sparen. Dat slaat toch nergens op? Wie gelooft er nou dat wij in 30 of 40 jaar nog steeds gebruik maken van het geld wat we nu hebben, en dat het tegen die tijd nog wel wat waard is.
 4. Je hebt drie wensen, wat zijn ze? Voor mij: 1) Geen corruptheid meer. 2) Dat iedereen ter wereld genoeg te eten krijgt. 3) Oneindig geld voor mezelf (wat eigenlijk ook een beetje corrupt is).
 5. Het is natuurlijk en vanzelfsprekend dat wij lang niet zo tolerant zijn als dat we zeggen. Ieder mens heeft bepaalde gevoelens en vooroordelen. Ik vind het echt abnormaal hoe wij tegenwoordig bezig zijn.
 6. Als beheerder kan ik zeggen dat dat allemaal vrij lang gaat duren. Een forum is echt iets wat jarenlang doorgaat, en het is een traject voor de lange termijn. Maar we komen er wel!
 7. Ik weet niet zozeer of dit een goede keuze is. Het voelt een beetje als een terugval. Ik heb de persconferentie bekeken en Van Gaal zegt dat hij dit voor het Nederlands voetbal doet, want hij hoeft zichzelf niet meer te bewijzen. Klopt ook wel natuurlijk, en je kunt niet om zijn CV heen, maar hij heeft 5 jaar lang geen club getraind en misschien heeft hij "het" niet meer. Je zal toch op den duur met de nieuwe generatie verder moeten, maar ik begrijp ook wel dat het momenteel alle hands aan dek is om te kwalificeren voor het WK. Maar goed, we zullen tenminste wel wat hilarische uitspraken meemaken.
 8. Trudeau vind ik echt een kwal. Hij heeft gewoon iets wat ik totaal niet vertrouw.
 9. Dat was een mooi stuk. Hoe ernstig een virus mag zijn, we mogen niet helemaal opgesloten en angstig leven. Econonisch heeft covid al genoeg schade veroorzaakt, als we zelfs niet meer menselijk mogen zijn dan is dat echt een kwalijke zaak.
 10. Ik ken een aantal mensen die weinig hebben met hun familie. Of ze hebben een keer flinke ruzie gehad met elkaar, of de persoon zelf is toch een soort van Einzelgänger. Ik probeer wel goed contact met iedereen te houden. En jij?
 11. Wat een ellende daar zeg. En maar meer troepen versturen. Ik weet dat de VS en nu ook de Britten meer hebben verstuurd.
 12. Wel een interessant lijstje. Die artikelen zijn in principe allemaal goede candidaten om viraal te gaan.
 13. Bij dit soort situaties denk ik altijd dat er wel degelijk iets was, maar niet dat het buitenaards is. Er zijn toch een heleboel dingen (drones, rare weer-fenomenen) waarvan je zegt "dat lijkt me meer voor de hand liggend." Maar ja, een felgroen object... eigenlijk geen idee wat dat zou kunnen zijn.
 14. Ik denk dat de kwaliteit van ons leven omhoog is gegaan, maar dat je ook wel kunt spreken van een illusie inderdaad. Het is zoals Sherlock zegt - je hebt de indruk dat er meer mogelijk is, maar als je bedenkt dat er niks om je heen echt van jou is, ga je toch een beetje relativeren.
 15. En weer een verhaal van iemand die volledig gevaccineerd is die sterft. https://www.dailymail.co.uk/news/article-9894351/Fully-vaccinated-Southwest-flight-attendant-36-dies-COVID-19-trip-Hawaii.html
×
×
 • Nieuwe aanmaken...