Ga naar inhoud

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bepaalt straks wat er in ons land gebeurt


Pieter65

Aanbevolen berichten

Er is een ontwikkeling die hopelijk wordt gestopt, want anders ziet het er beroerd voor ons uit. Dat wil zeggen voor alle mensen die graag zelf controle willen houden over hun eigen lichaam.

Want er wordt deze maand gestemd over het wijzigen van de regels van het WHO. Kort door de bocht houden die wijzigingen in dat de WHO veel meer macht gaat krijgen op het gebied van gezondheid.

Als de voorstellen worden aangenomen dan dragen de aangesloten landen een deel van hun zelfstandigheid over aan de WHO. Dit in geval van een pandemie of een andere door de WHO te bepalen  noodsituatie.

Het is dan ook de WHO die in een dergelijk geval gaat bepalen wat er gaat gebeuren en aangezien de voorschriften van de WHO bindend zijn voor alle aangesloten landen als de nieuwe voorstellen worden aangenomen, gaan die voorschriften van de WHO boven de eigen wetgeving en zelfs grondwet.

Als bijvoorbeeld de WHO dan straks besluit dat de vogelgriep een bedreiging gaat vormen voor de mensheid en als ze voorschrijven dat iedereen daartegen gevaccineerd moet worden, dan gaat dat gebeuren. Dan maakt het niet meer uit dat wij hier wetgeving hebben die zegt dat je daar zelf over mag beslissen. Dan maakt het niet uit of je morele of geloofsbezwaren hebt, want de voorschriften van de WHO zijn dan wet.

Kuipers moet dit voorstel tekenen namens Nederland en ik heb al zo'n donkerbruin vermoeden dat ik weet wat deze man gaat doen.

  • Like 1
  • Bedankt 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

13 minuten geleden, Leffeblond zei:

Pieter,

Rutte heeft ons al verkocht aan de EU.

Heeft al de gegevens van de Nederlandse burger overgedragen aan de EU

Dat is waar, maar toch is er een groot verschil. Als de EU wat wil, dan kunnen de lidstaten besluiten om daar niet aan mee te doen. Als straks de WHO volledige controle krijgt op het gebied van gezondheid in een 'noodsituatie', dan heeft Nederland niets meer te willen, maar moet het gewoon gehoorzamen. Daarom moet Kuipers absoluut niet tekenen in mei.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De nieuwe herziene WHO-overeenkomst is erop gericht om Bill Gates en Gavi in feite de pandemische en surveillance bestuursbevoegdheid te geven over alle 198 lidstaten in het geval van de volgende pandemie.

aangepast door Watchman_Ricky

Ontwaak, u die slaapt, en sta op uit de doden, en Christus zal over u lichten. (Efeze 5:14 HSV)

Link naar reactie
Delen op andere sites

1 uur terug, Watchman_Ricky zei:

De nieuwe herziene WHO-overeenkomst is erop gericht om Bill Gates en Gavi in feite de pandemische en surveillance bestuursbevoegdheid te geven over alle 198 lidstaten in het geval van de volgende pandemie.

Voor mij is dit het meest schokkende van dit jaar. Er wordt niet of nauwelijks aandacht aan besteed in de media en ik denk dat 98 procent van de bevolking niet eens weet dat dit allemaal speelt. Ze komen er pas achter nadat Kuipers namens Nederland heeft getekend.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de site.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Nog geen lid?

    Registreer je nu, of log in met je bestaande account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de website.

    Iedereen is welkom!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...