Ga naar inhoud

Boodschap van een gevaccineerde schrijver uit Australië


Veritas

Aanbevolen berichten

Ik kwam het volgende bericht tegen op sociale media en vond het heel interessant.

Het is een bericht afkomstig van iemand uit Australië die zelf is gevaccineerd:

"De niet-gevaccineerden zijn de helden van de afgelopen twee jaar omdat zij ons allen in staat hebben gesteld een controlegroep te hebben in het grote experiment en de tekortkomingen van de Covid-vaccins aan het licht te brengen. De niet-gevaccineerden dragen veel littekens van gevechten en verwondingen omdat zij de moedige mensen zijn die wij geestelijk hebben proberen te breken, maar niemand wil praten over wat wij hen hebben aangedaan en wat zij de "wetenschap" hebben gedwongen te onthullen.

Wij wisten dat de afnemende immuniteit van de volledig gevaccineerden hetzelfde risicoprofiel had als de minderheid van de niet-gevaccineerden. Toch hebben we de ongevaccineerden gebrandmerkt voor speciale vervolging. Wij zeiden namelijk dat zij niet "het juiste hadden gedaan voor het algemeen belang" door hun lichaam en medische autonomie aan de staat over te dragen.

Veel van de zogenaamde gezondheidsdeskundigen en politieke leiders in Australië gaven toe dat het de bedoeling was om het leven van de niet-gevaccineerden bijna onmogelijk te maken.

De strijd werd vele malen vermenigvuldigd door de collectieve menigte en werd uitgevochten op de werkplek, onder vrienden en op familiebijeenkomsten. Vandaag is de harde waarheid dat niets van dit alles gerechtvaardigd was, aangezien wij snel van rechtschapenheid naar absolute wreedheid zijn afgegleden.

We kunnen onze leiders en gezondheidsdeskundigen de schuld geven voor de push, maar ieder individu in de samenleving moet verantwoordelijk worden gehouden voor het trappen in de goed opgezette val. 

We hebben dit gedaan terwijl we heel goed wisten dat principieel verzet onbetaalbaar is als het gaat om wat er in ons lichaam terechtkomt, en we hebben ons laten misleiden door de overtuiging dat de zoveelste ineffectieve vaccinatie de schuld was van de niet-gevaccineerden en niet van het giftige beleid van ineffectieve vaccins en dodelijke vaccinaties.

We vonden het leuk om de ongevaccineerden tot zondebok te maken, want na maanden van sluitingen, georkestreerd door machtsgeobsedeerde politici, voelde het goed om iemand de schuld te geven en op de brandstapel te zetten.

We dachten dat we de logica, liefde en waarheid aan onze kant hadden, dus was het gemakkelijk om de niet-gevaccineerden de dood in te wensen, wat ironisch is omdat de meeste mensen die sterven gevaccineerd zijn, wat handig en stilletjes in de doofpot wordt gestopt.

Degenen onder ons die de draak staken met de ongevaccineerden deden dat omdat wij ons schaamden voor hun moed en principes en niet geloofden dat de ongevaccineerden het er ongeschonden vanaf zouden brengen, en wij maakten bokszakken van de weigeraars. 

Honderden acteurs in prominente rollen moeten ter verantwoording worden geroepen voor het publiekelijk belasteren van de niet-gevaccineerden en het aanwakkeren en aanmoedigen van de woedende menigte op de sociale media. De maffia, de gemaskerde nazi's en de vaccinators hebben zichzelf te schande gemaakt door "de boerderij te verwedden" tegen de ongevaccineerden, omdat mandaten alleen de macht hadden die wij hen gaven.

Het was niet de naleving die een einde maakte aan de overheersing van big pharma, Bill Gates en zijn vele organisaties en het World Economic Forum....

Het was dankzij de mensen die we hebben geprobeerd te schande te maken, belachelijk te maken, te bespotten en neer te zetten.

We moeten allemaal proberen enige innerlijke dankbaarheid te voelen voor de ongevaccineerden, omdat wij erin zijn getr en hen hebben gehaat omdat hun volharding en moed ons de tijd hebben gegeven om in te zien dat we ongelijk hadden.

Dus hopelijk zullen, als er ooit weer vaccinatie-eisen voor Covid of andere ziekten of virussen worden ingevoerd, meer van ons zich bewust worden van het opkomende 

autoritarisme dat niet begaan is met ons welzijn maar meer met macht en controle.

De oorlog tegen de ongevaccineerden is verloren en daar moeten we allemaal heel dankbaar voor zijn." 

 

  • Like 1
  • Mee Eens 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de site.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Nog geen lid?

    Registreer je nu, of log in met je bestaande account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de website.

    Iedereen is welkom!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...