Ga naar inhoud

Master87

Lid
 • Aantal items

  67
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Alles dat geplaatst werd door Master87

 1. Wij leven al in de wereld van Klaus Schwab. Wat heeft men over het algemeen in zijn bezit? Een huis wordt gefinancieerd, een auto ook. Soms zelfs een mobieltje of laptop. Ik ken mensen die meubelen en matrassen financieren. Ook zijn mensen heel slecht in het sparen van geld en dan nog verliest je geld met de dag koopkracht. In NL denken wij hier gewoon niet goed over na. Ik kijk veel financiele documentaires enzo op Youtube, maar dan vanuit Amerikaans' oogpunt. In de VS zit de maatschappij anders in elkaar. Je krijgt daar geen uitkering of toeslag, je moet het zelf uitzoeken. En daardoor zijn mensen over het algemeen slimmer, want ze moeten niet alleen zuinig zijn, maar ook meer verdienen en breder denken met betrekking tot geld en de toekomst.
 2. Misschien wel interessant om te weten - dit is allemaal goed gekomen. Hij is nu tegen het vaccineren. Dat gebeurt wel vaker, dat mensen van gedachten veranderen mbt Corona/vaccinatie.
 3. Ik drink echt veel te veel koffie de laatste tijd. Zou ik eigenlijk niet moeten doen want ik val al zo moeilijk in slaap.
 4. Ik denk dat ze vóór gaan stemmen. Ik vrees dat CU er uiteindelijk alleen voor staat.
 5. Zo lijkt het inderdaad. En er vraagt niemand zich af waarom er nu veel meer gevaccineerden zijn, terwijl de corona-gevallen stijgen naar iets van 20.000 per dag (vergeleken met 6.000 - 8.000 een aantal maanden geleden).
 6. Engelse arts - volledig gevaccineerd, met zo'n beschermingspak aan de hele dag door, krijgt covid en sterft aan de gevolgen. Hoe is dat nou mogelijk? Men wil over het algemeen niet eens een masker dragen, en deze vent neemt alle maatregelen serieus en overlijdt alsnog. https://www.standard.co.uk/news/uk/irfan-halim-tributes-doctor-died-covid-frontline-b967135.html
 7. Je moet altijd voorzichtig zijn als het gaat om investeringen in crypto. Niet alleen gaan de waardes van de verschillende crypto's heel extreem op en neer, maar je hebt ook kans dat een crypto gewoon helemaal verdwijnt. Mocht het slecht aflopen met bepaalde crypto's dan is het mogelijk dat je al je geld kwijt bent. Mensen zijn vaak geneigd om een crypto te kopen die heel weinig waard is, bijvoorbeeld Shiba Inu Coin, omdat de groeipotentie enorm is. Maar ja, wat als je er duizend Euro in steekt en Shiba verdwijnt dan? De meest riskante crypto's zijn wat mij betreft diegenen die maar een fractie van een cent waard zijn (per eenheid).
 8. En maar denken dat steeds meer vaccinaties het antwoord is. Ik begrijp niet waarom er zo weinig (officiele) kritiek op de vaccins is. Iedereen ziet toch dat ze nauwelijks werken.
 9. Over dat Univeral Basic Income ben ik niet zeker - maar, er was wel een experiment uitgevoerd in de stad Stockton in Californië een paar jaar geleden. Daar kreeg iedereen automatisch een extra 500 Dollar per maand. Wat bleek - men was meer productief, kon beter sparen, werkte meer, en kon financiële problemen redelijk makkelijk oplossen. Dus dat werkte motiverend en was eigenlijk gewoon een groot succes. Maar ik denk niet dat dat overal zomaar wordt ingepast. Alles wordt denk ik in elk geval straks wel digitaal. Dus geen munten of bankbiljetten meer. Wat pensioenen in de toekomst aangaat, ik heb echt geen idee, maar ik heb het gevoel dat de oude systemen zullen worden opgeheven, of in ieder geval flink aangepast.
 10. Reddit werd vanaf het begin al gecensureerd. Het is geen vrij forum ofzo. Als iets maar een heel klein beetje controversieel is, wordt het verwijderd.
 11. Alsof het collectief falen van de politiek met huidskleur te maken heeft. Totaal geen logica. Het is hetzelfde als dat je zegt "mijn ervaring is dat alles was negatief is, gebeurd op een Maandag. Dus Maandag is automatisch slecht."
 12. Los van happy hardcore en gabbermuziek dat ik als jochie luisterde heb ik niet zo gek veel met Nederlandse muziek. Ik vind het gewoon niet zo mooi als Engelstalig muziek. Voor mijn gevoel is het alleen maar levenslied, Schlager, of Apres/Ski Hut. Vind ik gewoon niks aan.
 13. Tja, ik vind het allemaal heel lastig. Je ziet mensen dood gaan aan covid, en dood gaan aan het vaccin. Wat moet je dan kiezen? Men zal wel zeggen dat het vaccin lang niet zo gevaarlijk is als covid zelf, maar ik heb daar zo mijn twijfels over (zoals meerderen op dit forum).
 14. Niet zo heel lang meer volgens mij. Amerikanen (zelfs Democraten) vinden hem ongeschikt als president. Logisch, want hij is totaal niet bij de les. Ik vind dit echt bizar.
 15. Dat vind ik verassend. Ik zag de link via Niburu en eerlijk gezegd vind ik dit een van de betere plekken op internet om gewoon vrijuit te kunnen praten over het een en ander. Ik heb niks met social media want daar zit je hele persoonlijke identiteit aan verbonden. Ik ben er trouwens van overtuigd dat het ook tegen je wordt gebruikt, mocht je iets plaatsen wat niet voor iedereen honderd procent oke is. Door je vrienden, familie, werkgever bijvoorbeeld.
 16. Ik heb dat verhaal over Kyle Anderson net gelezen. Maar hij had al covid, als ik het goed begrijp. Of stierf hij na een vaccinatie? Ik zie nergens een doodsoorzaak.
 17. Tot op heden weinig succes gehad met aandelen... ik weet het niet, misschien is het gewoon niks voor mij. Het blijft natuurlijk vrij riskant, en ik heb de indruk dat beleggers angstig zijn op de een of andere manier.
 18. Wij hadden toen een echte identiteit in dit land. Ook meer koopkracht. Dat was iets moois, echt iets van Juliana/Beatrix enz. Vond ik gewoon leuk. Wat moet je nou met zo'n vaag Euro-valuta? Het is echt een soort geldsysteem voor randdebielen. Ik weet het, dit klinkt misschien een beetje bizar, maar zo ervaar ik het echt.
 19. Ik vrees toch wel voor oorlog met Rusland op een gegeven moment. Er zijn te veel spanningen tussen Europa en de VS, en Rusland.
 20. Komen die hartaanvallen door de Corona-bloedstollingen? Volgens mij simuleert het vaccin sommige symptomen van Corona, waaronder de bloedstollingen.
 21. Volgens het AD gaan minder mensen dit jaar met vakantie, maar trekken meer mensen met een camper eropuit. Ik heb geen camper en dat vind ik jammer. Het lijkt me echt tof om door Europa of Amerika te gaan touren. Wat vind jij van een camper? Leuk of niks voor jou?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...