Ga naar inhoud

Mc Donalds druk bezig met het graven van hun eigen graf


Pieter65

Aanbevolen berichten

Er zitten ook goede kanten aan deze vreemde tijden. De meest ongezonde eettent van het land heeft nu opeens allerlei eisen voor mensen die toch bij hen dingen willen afhalen.

Dat kan opeens niet meer, want ook daarvoor moet je een coronapaspoort hebben.

Ik hoop echt dat die McDonalds door iedereen wordt gemeden en ook later als de regering met de noorderzon is vertrokken en alles weer normaal wordt.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als iemand dat ook moet weten, dan is dat McDonalds zelf. Schijnbaar interesseert het hen niet. En dat is zorgelijk, want normaal gesproken maakt een bedrijf zich heel erg druk bij iedere stuiver omzetverlies die ze lijden.

Of weet McDonalds dingen die wij niet weten? Weten ze dat dit hoe dan ook de toekomst gaat worden ongeacht hoeveel mensen ook protesteren en demonstreren?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 10 maanden later...

Flieko, nooit dat filmpje gezien  van Jamie Oliver in zijn Food Revolution's TV Show, om de Amerikaanse schoolprogramma's te hervormen ?

Ik heb daarna jaren geen Big Mac meer aangeraakt.

In de aflevering van 12 april 2011 hekelde Oliver het gebruik van roze slijm in gehakt in de VS en in schoollunches in de VS. In de aflevering legde Oliver uit wat het product is en waarom hij erdoor werd afgestoten. Hij gebruikte artistieke vrijheid om het concept te demonstreren door rundvleesresten onder te dompelen in vloeibare ammoniak, in plaats van gasvormige ammoniak, zoals in de vleesindustrie. Oliver heeft verklaard: "Iedereen die over 'roze slijm' wordt verteld, houdt er niet van in hun eten - schoolkinderen, soldaten, senioren hebben er allemaal een hekel aan." [6] Het American Meat Institute en Beef Products Inc. reageerden met een YouTube-infomercial van drie minuten.[7]

 

De beroemde chef-kok Jamie Oliver heeft gedurende meerdere jaren herhaaldelijk aan het publiek uitgelegd - in documentaires, tv-shows en interviews - dat de vette delen van rundvlees worden "gewassen" in ammoniumhydroxide en worden gebruikt in de vulling van de burger. Voorafgaand aan dit proces wordt het voedsel volgens Jamie ongeschikt geacht voor menselijke consumptie.

 

In deze video laten ze er iets van zien.

 

 

Maar hij behaalde wel de overwinning in de VS omdat McDonald's gedwongen werd te stoppen met het gebruik van 'roze slijm' in zijn burgerrecept

Die TV shows waren heel mooi, ongelooflijk wat die kinderen te eten kregen en hoe hij dat veranderde.

Hij ging koken met echt voedsel en haalde ook al die vreselijk gekleurde toetjes en yogurtjes eruit 

 

Italië had het beter voor elkaar, in 2013 introduceerde McDonald's daar een nieuwe hamburger,  afkomstig uit de regio Piëmonte, in Noordwest-Italië. 

De streekburger bestaat voor 100 procent uit het vlees van de beroemde Italiaanse Piëmontese koeien. Er volgt een deal gesloten met het Coalvi Consortium. Coalvi is de organisatie, die via een keurmerk de kwaliteit van vlees van het Piëmonte-ras betrouwbaar is. Dat meldt Outofhomeshops.

 

Maar volgens de website van McDonalds in Nederland  schijnt hun rundvlees van melkkoeien met name uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk  en Italië te komen...

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee ik heb nooit het filmpje van Jamie Oliver gezien. Heel goed dat hij dat heeft aangekaart. Ammonia in het eten😅 ik weet wel dat de Mc Donalds aardappels zo giftig zijn door besproeing dat ze een maand in de opslag moeten om te ontgiften. 

aangepast door Flieko
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de site.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Nog geen lid?

    Registreer je nu, of log in met je bestaande account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de website.

    Iedereen is welkom!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...