Ga naar inhoud

Gaan we nu ook een oorlog in het Verre Oosten krijgen?


Pieter65

Aanbevolen berichten

Het lijkt wel alsof Amerika er alles aan doet om China uit te dagen. Alsof ze willen dat de Chinezen drastische dingen gaan doen zoals een invasie van Taiwan.

Waarom moet dat mens Pelosi juist nu uitgerekend naar Taiwan. Ze heeft daar helemaal niets te zoeken, maar kan wel aanleiding worden voor weer een nieuwe oorlog waar we niet op zitten te wachten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

6 uur geleden, Antoon zei:

Wat maakt het uit, een oorlog meer of minder, ze hebben de smaak te pakken  ik kijk er nietvan op als er nog een oorlog komt en  misschien ook Israel tegen Iran, een mega  oud en nieuw jaarsnacht toch.

Ik denk niet dat die oorlog onmiddellijk zal komen, wel op termijn. China zal nu allerlei dingen gaan doen om Amerika te provoceren, maar daarnaast heeft China toch wel een heel groot probleem en dat is dat het financiële systeem daar zo ongeveer op instorten staat.

Heel veel mensen kunnen al niet meer bij hun geld en misschien heeft China toch wel binnenkort die oorlog om de aandacht af te leiden van de grote financiële problemen en om het land te verenigen tegen een gemeenschappelijke vijand. Die strategie werkt altijd heel goed.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de site.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Nog geen lid?

    Registreer je nu, of log in met je bestaande account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de website.

    Iedereen is welkom!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...