Ga naar inhoud

Er is nu wetenschappelijk bewijs dat Coronavaccins je DNA veranderen


Veritas

Aanbevolen berichten

Er is ons toch altijd verteld dat de coronavaccins ons DNA niet zouden veranderen?

Nu blijkt dat ze dat wel degelijk doen, met andere woorden, je bent niet meer het originele mens dat je ooit was als je een coronaprik hebt gehaald.

Het mRNA van het "vaccin" dat wordt omgezet in DNA en wordt gevonden in de kern van de cel is iets waarvan de CDC zei dat het niet zou gebeuren.

Volgens Zweedse onderzoekers van de universiteit van Lund kan het boodschapper-mRNA van Pfizers Covid-'vaccin' menselijke levercellen binnendringen en worden omgezet in DNA. Het is precies wat gezondheidsexperts en factcheckers meer dan een jaar lang niet konden voorkomen.

Het mRNA wordt al zes uur na blootstelling aan het vaccin omgezet in DNA.

Volgens de studie gepubliceerd in het tijdschrift current issue van Molecular Biology, ontdekten onderzoekers dat wanneer het mRNA "vaccin" de menselijke levercellen binnendringt, het het DNA van de cel activeert, dat zich in de kern bevindt, om de productie van de LINE-1 genexpressie te verhogen om mRNA te maken.

Het vaccin dringt de celkern binnen, iets wat volgens de CDC niet zou gebeuren. "Het genetisch materiaal dat mRNA-vaccins overdragen, bereikt nooit de kern van je cellen", schrijft het agentschap op zijn website.

Het is voor het eerst dat onderzoekers in vitro – in een petrischaaltje – aantonen dat een mRNA-vaccin wordt omgezet in DNA in een menselijke levercellijn. Experts en factcheckers pleiten al meer dan een jaar dat dit onmogelijk was.

De CDC verzekert Amerikanen dat het mRNA en het spike-eiwit dat het produceert in Covid-vaccins om een immuunrespons te creëren "niet lang in het lichaam blijven". Op zijn website stelt het agentschap: "Onze cellen breken mRNA af en ontdoen zich ervan binnen een paar dagen na vaccinatie. Wetenschappers schatten dat het spike-eiwit, net als andere eiwitten die ons lichaam aanmaakt, tot een paar weken in het lichaam kan blijven. "

De CDC beweert dat "coronavaccins je DNA op geen enkele manier veranderen" en dat alle ingrediënten van de coronavaccins het lichaam verlaten na de productie van antilichamen. Bovendien beweerden ze op de webpagina met de titel "Mythen en feiten over COVID-19-vaccins", "het genetische materiaal dat door mRNA-vaccins wordt geleverd, komt nooit in de kern van je cellen."

Pfizer heeft geen commentaar gegeven op de Zweedse studie en zegt alleen dat zijn mRNA-vaccin "het menselijk genoom niet verandert". "Ons coronavaccin verandert niets aan de DNA-sequentie van een menselijke cel", zegt een woordvoerder van de vaccinmaker tegen The Epoch Times.

Auto-immune hepatitis

De Zweedse onderzoekers ontdekten ook dat spike-eiwitten geproduceerd op het oppervlak van levercellen kunnen worden aangevallen door het immuunsysteem en auto-immune hepatitis kunnen veroorzaken.

Sommige mensen zijn gediagnosticeerd met deze aandoening na het Pfizer-vaccin. Een gezonde 35-jarige vrouw werd bijvoorbeeld een week na haar eerste injectie gediagnosticeerd met auto-immune hepatitis.

Enorme implicaties

Er werd aangenomen dat het spike-eiwit voornamelijk rond de punctieplaats zou worden geproduceerd, maar studies tonen aan dat dit niet het geval is. In plaats daarvan, op basis van experimenten uitgevoerd op ratten, komt een deel van het mRNA in de bloedbaan en wordt 48 uur later gevonden in verschillende organen, waaronder de lever, milt en eierstokken.

Dr. Peter McCullough, een internist, cardioloog en epidemioloog, schreef op Twitter dat de bevindingen van de Zweedse studie "enorme implicaties hebben van permanente chromosomale verandering en langdurige constitutieve spikesynthese die de pathogenese van een geheel nieuw genre van chronische ziekten aandrijft."

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de site.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Nog geen lid?

    Registreer je nu, of log in met je bestaande account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de website.

    Iedereen is welkom!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...