Ga naar inhoud

Nieuw plan om bij iedereen schulden kwijt te schelden


Pieter65

Aanbevolen berichten

Dit heb ik nog nooit eerder gezien. Een overheidsorgaan dat adviseert om de schulden van de burgers door de overheid te laten overnemen. Dit, omdat teveel schulden slecht is voor de gezondheid.

Het klinkt allemaal mooi, maar het is ook een reden voor mensen om dan maar veel schulden te maken, want de overheid betaalt toch wel. 

Ik twijfel, goed idee of niet?

15.jpg

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is gewoon de volgende stap in de uitvoering van het plan van de NWO. Het is geen nieuw plan maar een plan uit de jaren ‘90.  Het heet Nesara.  Op onderstaande website staat dat het alleen gaat om creditcard- en hypotheekschulden, maar in de jaren ‘90 was het bij iedereen die van het plan afwist bekend dat het om álle schulden ging.
 

https://nesara.nl/info/

De duivel (de papegaai) bootst op aarde na wat in het Koninkrijk van God (na de rapture) Realiteit is.  Maar het is een hele slechte kopie, want het maakt je slaaf van de elite. In het Koninkrijk van God, dus na de rapture, hebben we geen geld meer nodig, hoeven nergens voor te betalen. In Jezus Christus zijn al onze schulden vergeven. De duivel bootst dat op aarde na in de hoop dat de mensen erin trappen. Je betaalt met je ziel. Je hoeft alleen maar het merkteken van het beest te nemen aan je rechterhand of voorhoofd en hoepla voor niets gaat de zon op.

aangepast door Divine_will

Als God's woord binnenkomt geeft het licht;
Het geeft begrip en inzicht aan de eenvoudigen (Psalmen 119:130)


 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Eind jaren '30 van vorige eeuw had Hitler grootse plannen, zoals het herbouwen van Duitslands steden met imposante, gigantische en neo-classisistische gebouwen, die de eeuwen moesten doorstaan. Door 'natuurlijke processen', zoals 'het recht van de sterkste' en massavoortplanting van blonde mensen zou de Arische mens heersen over alle andere, inferieure rassen. Hij was serieus van plan om door selectieve voortplanting en genenmanipulatie de Übermensch tot leven te roepen. Deze 'nieuwe mens' zou niet alleen indrukwekkend zijn om te zien, maar ook over bovennatuurlijke gaven beschikken. Zo zou hij o.a. alleen al door zijn stemgeluid de plantengroei moeten kunnen beïnvloeden en andere, submensen, direct tot onderdanigheid moeten dwingen. De Übermensch zou een soort Adam worden, de eerste mens door God geschapen, vóór de zondeval uiteraard. Catharina van Emmerich schrijft dat, als Adam, zoals hij was vóór de zondeval, nú zou verschijnen, iedereen hem vol bewondering na zou staren, vanwege zij majesteitelijke en indrukwekkende voorkomen. Adam was 'de kroon op God's' schepping, dus was hij lichamelijk en geestelijk PERFECT.
Iets dergelijks had Hitler voor ogen met de Übermensch. Maar, jammer genoeg voor hem, stak God er een stokje voor en is er van zijn megalomane en weerzinwekkende plannen niets terecht gekomen. IETS DERGELIJKS SPEELT ZICH NU AF, maar dan op een grootschaliger gebied.
TER GERUSTSTELLING:  van de meeste diabolische plannen komt niets terecht, omdat God deze plannen zal verijdelen. Ja, het getal 666 zal men moeten dragen, alvorens te kunnen kopen of verkopen, want dit is opgetekend in de Heilige Schrift (Bijbel). En iedereen weet, de H.Schrift moet volbracht worden. Maar aan de rest van de verhalen, zoals de overheid die de schulden van de burger overneemt, hoeft men geen geloof aan te hechten. Dergelijke angstverhalen staan niet in de Bijbel. Er staat nergens in de Bijbel dat er een geldloze wereldmaatschappij zal ontstaan. Er wordt ook gesproken over een enorme kernoorlog, die het leven uitroeit. Dit zijn verzinsels, want God zal Zijn schepping nooit door mensenhanden ten onder laten gaan.  De Belgische zieneres Leonie van den Dijk zei in 1948 op haar sterfbed, dat uiteindelijk slechts 20% van de mensheid zal overblijven. Als reden gaf ze op: de bandeloosheid en de onkuisheid (tóen al!). Wel, de toestand is nu vele malen erger dan ten tijde van Sodom en Gomorrah, dus een SUPERHARD ingrijpen van God is op zijn plaats. Tsja, en als daar dan 80% van de wereldbevolking bij omkomt, dan moet dat maar! Ikzelf kan er geen traan om laten. Men heeft er zèlf om gevraagd en uiteindelijk is het God's rechtvaardigheid, met de bedoeling om de overgeblevenen op het rechte spoor te houden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de site.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Nog geen lid?

    Registreer je nu, of log in met je bestaande account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de website.

    Iedereen is welkom!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...