Ga naar inhoud

Hoe kan de Amerikaanse ambassade weten dat er een aanslag gepleegd gaat worden in Moskou?


Veritas

Aanbevolen berichten

Soms vraag ik mij af hoe het kan dat sommige mensen van te voren schijnen te weten wat er gaat gebeuren.

Zoals nu de Amerikaanse ambassade in Moskou.

De ambassade van de Verenigde Staten in Rusland waarschuwt dat er in de komende 48 uur een terroristische aanslag gepleegd zou kunnen worden in Moskou.

Amerikaanse burgers kregen via een bericht op de website van de Amerikaanse ambassade het advies om de komende 48 uur grote bijeenkomsten, zoals concerten, in Moskou te vermijden. Die waarschuwing kwam er op basis van berichten die de ambassade had opgemerkt over concrete plannen van extremisten om een aanval te doen op grote bijeenkomsten in de Russische hoofdstad.

Ik weet niet of ze ook de Russen hebben gewaarschuwd of alleen de eigen landgenoten.

Je hebt natuurlijk een grote kans gelukkig dat er niets gebeurd, maar dat ze dan op maandag of zo zeggen dat ze een aanslag hebben voorkomen.

Ik bedoel ze kunnen zeggen wat ze willen, want wij kunnen het toch niet controleren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

(Soms vraag ik mij af hoe het kan dat sommige mensen van te voren schijnen te weten wat er gaat gebeuren.)Dat doen ze om alvast het zaadje te planten(in onze hoofd)

 

Gisteren ging 22 maart 2024, als in 3/22, of Orde 322, als in Skull and Bones Vrijmetselarij niet onopgemerkt voorbij. En laten we niet vergeten dat Yale University, het hoofdkwartier van Skull and Bones, dit jaar 322 jaar bestaat.

Aangezien de wereld wordt geregeerd door de elitefamilies via hun Jezuïetenorde van de katholieke kerk, zijn de vrijmetselaarsordes degenen die al het werk doen, aangezien hun leden aanwezig zijn op sleutelposities in elke overheidsinstelling, inclusief het leger, de politie, het gezondheidszorgsysteem en ook elk groot bedrijf op aarde. Het komt dus niet als een verrassing dat elke valse en gefabriceerde grote krantenkop van 22 maart gecodeerd was om Orde 322, Skull and Bones, aka, The Brotherhood of Death, te eren.

Op 3/22 zagen we de 322 jaar oude Yale Bulldogs de eerste ronde van het NCAA Tournament tegen de Auburn Tigers winnen met 78-76 punten. Natuurlijk is Genesis 3:22, zoals gebruikt door de Skull and Bones Vrijmetselarij, het 78ste vers van Genesis in de Bijbel, en opnieuw wonnen ze door 78 punten te scoren. Wat een toeval! Natuurlijk kregen de arme verliezers slechts 76 punten, de omgekeerde reductiesom (belangrijkste cijfer) van 'Skull and Bones'.
Nou, zoals je weet wordt er bij alle professionele sporten gesjoemeld met de cijfers. Het is geen sport, het is entertainment. Het is nep.

Onthoud dat al deze geheime genootschappen Saturnus aanbidden, de zwarte zon, het omgekeerde licht, zoals in Lucifer.

Yale won met 78 punten

Genesis 3:22, als in "Opdracht 322, is het 78e vers van Genesis.
Hoofdstuk 1 heeft 31 verzen, hoofdstuk 2 heeft 25 verzen, en 3:22 is vers 22 van hoofdstuk 3.
31+25+22 = 78.

Saturnus Aanbidding = 78

Auburn verloor van Yale, dat Skull and Bones vertegenwoordigt, met 76 punten.

Toen kregen we nog meer kankerpropaganda (conditionering en normalisering) met het gescripte en nepverhaal over Kate Middleton, het zoveelste lid van de Britse koninklijke familie bij wie kanker zou zijn vastgesteld. Dit is natuurlijk gescript met Koning Charles III die de diagnose kanker kreeg, wat nieuws was op 5 februari.
22 maart, de dag van de aankondiging dat Kate kanker zou hebben, kwam 47 dagen na het nieuws dat koning Charles kanker zou hebben. Zoals je weet is 47 het getal van de vrijmetselarij, ter ere van het 47e probleem van Euclides, en het is ook een getal dat wordt geassocieerd met autoriteit, het Vaticaan en de regering.

Maar wat veel belangrijker is, is dat dit nieuws over de Britse koninklijke familie 322 dagen na de kroning van Koning Charles III op 6 mei 2023 kwam! 322 dagen zoals in 3/22 en Order 322, Skull and Bones. Wat zijn de kansen?

Natuurlijk was 22 maart ook een perfecte dag voor een nepverhaal over de Britse koninklijke familie, omdat het precies 2 maanden en 22 dagen in het jaar was, zoals in 222, het getal van de Britse koninklijke familie.

Britse koninklijke familie = 222

En als woordspeling kwam 22 maart met een volledige 69-date numerologie, zoals in het teken Kreeft. Hoe slim.

3/22/2024 = 3 + 22 + 20 + 24 = 69


En waarom Kate? Kate Middleton werd geboren op 9 januari en 22 maart kwam 74 dagen na haar verjaardag, op de 74e dag van haar leeftijd. Nogmaals, Kate Middleton omgekeerd herleiden tot 74 in de belangrijkste code.

Kate Middleton = 74
Heilige Roomse Rijk = 74 (de katholieke kerk en de jezuïetenorde, zie verderop)
Londen = 74


Haar achternaam past ook perfect bij een vrijmetselaarsritueel.

Middleton = 96, 147, 42, 48, 48, 91, 134, 35, 128, 411, 462, 882, 576, 91
Vrijmetselaar = 96, 147, 42, 48, 48, 91, 134, 35, 128, 411, 462, 882, 576, 91


En haar laatste publieke optreden was op 25 december 2023, 88 dagen na 22 maart en dit verhaal.

Britse monarchie = 88
Vrijmetselaars ritueel = 88
Londen = 88


Dus 88 dagen na haar laatste optreden en 74 dagen na haar verjaardag. Vergeet niet dat het Heilige Roomse Rijk nooit is gevallen, het is opgegaan in de Katholieke Kerk en de Jezuïetenorde, met de Vrijmetselaars als hun agenten op het wereldtoneel.

Heilige Roomse Rijk = 88, 74

Maar het grootste verhaal van 22 maart was misschien wel de geënsceneerde en neppe schietpartij in Rusland, waarbij meer dan 60 doden en 145 gewonden vielen. Natuurlijk is dit bestempeld als een "terroristische aanslag" en de illusionaire CIA-operatie die bekend staat als "ISIS" heeft naar verluidt de verantwoordelijkheid op zich genomen. De videobeelden zijn hilarisch, ze zijn zo slecht nagemaakt dat zelfs een kind ze niet voor echt zou houden. Bekijk het hier:

 

 

Merk op dat deze theateract werd opgevoerd in het 'Crocus City Hall', zoals in "CC", dat staat voor de Vrijmetselaar "33", want 'C' is de derde letter van het alfabet. 22 maart kwam ook met een volledige 33-datum numerologie.

3/22/2024 = (3) + (22) + 2+0+2+4 = 33

Jezuïtisch = 33
Orde = 33
Vrijmetselarij = 33
De Vrijmetselaars = 33
Valse Vlag = 33
Islamitische Staat = 33


Niet alleen hebben we de 'CC' als in '33,' maar Crocus City Hall is een perfecte match met Skull and Bones' bijnaam 'Brotherhood of Death,' opnieuw in de belangrijkste code, wat toepasselijk is voor zo'n podium en neppe "terreuraanslag".

Stadhuis van Crocus = 83
Broederschap van de Dood = 83


Crocus City Hall werd geopend op 25 oktober 2009 in Moskou, Rusland, en deze nep-terreuraanslag werd precies 149 dagen na de verjaardag ervan geënsceneerd. 149 is het getal dat geassocieerd wordt met geënsceneerde en valse schietpartijen en Skull and Bones, en het past ook bij de locatie van Moskou, Rusland, en hun voortdurende heropvoering van Openbaring.

De codes zijn met Engelse woorden gebruik met gematria.en ja cc=33zit er ook in.

Nogmaals dit is hoe ik erover denk.

Even goede vrienden.

Fijn wekend allemaal

Ps hoop dat de link het doet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

4 uur geleden, Antoon zei:

Volgens mij heeft 22 niets met de aanslagen te maken, ik heb gezocht er zijn even zoveel aanslagen op andere dagen, ik verwerp het idee maar blijf openstaan  voor info dat het wel zo is.

Natuurlijk zijn er ook aanslagen op andere data. Maar, dan is de vraag of je bij die data ook bepaalde occulte getallen aantreft. Bij 9/11 heb je een heel andere datum, maar wel weer die occulte getallen.

Heb je een aantal voorbeelden van aanslagen op andere data?

Ben heel benieuwd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

5 uur geleden, Antoon zei:

Dat is niet een handig overzicht want dat zijn zo te zien alle terroristische aanslagen die ooit wereldwijd zijn uitgevoerd.

Waar het om gaat zijn wat ze noemen false flag aanvallen waarbij altijd organisaties zoals Al Qaida of Isis iedere keer in beeld komen als dader.

De theorie is dan dat deze aanslagen worden uitgevoerd door bepaalde satanische entiteiten die dat doe op occulte data.

Aanslagen zoals de  bomaanslag op 7/7 2005 in Londen. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

9 minuten geleden, Balthasar Boma zei:

Dat is niet een handig overzicht want dat zijn zo te zien alle terroristische aanslagen die ooit wereldwijd zijn uitgevoerd.

Waar het om gaat zijn wat ze noemen false flag aanvallen waarbij altijd organisaties zoals Al Qaida of Isis iedere keer in beeld komen als dader.

De theorie is dan dat deze aanslagen worden uitgevoerd door bepaalde satanische entiteiten die dat doe op occulte data.

Aanslagen zoals de  bomaanslag op 7/7 2005 in Londen. 

Ze spelen de bijbel na je kan de hoofdstukken op zoeken en lezen en vers 3:22is vers 22 van hoofdstuk 3.(lees maar)

Genesis 3:22, als in "Opdracht 322, is het 78e vers van Genesis.
Hoofdstuk 1 heeft 31 verzen, hoofdstuk 2 heeft 25 verzen, en 3:22 is vers 22 van hoofdstuk 3.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ge 3:22  Toen zeide de HEERE God: Ziet, de mens is geworden als Onzer één, kennende het goed en het kwaad! Nu dan, dat hij zijn hand niet uitsteke, en neme ook van den boom des levens, en ete, en leve in eeuwigheid. 
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de site.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Nog geen lid?

    Registreer je nu, of log in met je bestaande account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de website.

    Iedereen is welkom!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...