Ga naar inhoud

Rusland en Amerika testen beiden op dezelfde dag luchtalarm voor kernaanval


Balthasar Boma

Aanbevolen berichten

2 uur geleden, Joshua zei:

Zijn dat niet gewoon tests net als bij ons iedere maand?

Nee, dat zijn het niet.

Wat er nu gebeurt is heel ongebruikelijk. In Rusland zijn ze ervan overtuigd dat ze binnenkort met een kernaanval te maken zullen krijgen.

Dit is ook de eerste keer ooit dat ze een dergelijke oefening in Rusland houden.

 

Russia will hold its first nationwide drill simulating widespread nuclear strikes on the country, daily Magyar Hírlap writes.

The one-day nuclear attack exercise is based on the assumption that NATO will launch a nuclear strike on Russia, destroying 70 percent of Russian housing and life-support facilities. In the scenario, martial law is imposed in the country and a full-scale mobilization is ordered.

The test will also model the secondary threat posed by damage to nuclear power plants and other key facilities.

https://rmx.news/defense/putin-orders-first-ever-nationwide-nuclear-drill-prepares-nuclear-bomb-test-at-arctic-circle/

 

 

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Momenteel ligt de focus op Israel.  Over Oekraine hoor je op dit moment eigenlijk niks. Volgens mij wordt er wereldoorlog op poten gezet. Heel veel landen zijn wapens aan het inkopen dus er wordt rekening mee gehouden.

Volgens Albert Pike, een grote vrijmetselaar, zijn er 3 wereldoorlog nodig. Daarna wordt de Antichrist geïnstalleerd. Hij schreef dat in de volgende brief:
 

 

“De Eerste Wereldoorlog moet tot stand worden gebracht om de Illuminati in staat te stellen de macht van de tsaren in Rusland omver te werpen en van dat land een vesting van atheïstisch communisme te maken. De meningsverschillen die veroorzaakt zijn door de “agentur” (agenten) van de Illuminati tussen het Britse en het Germaanse Rijk zullen gebruikt worden om deze oorlog aan te wakkeren. Aan het einde van de oorlog zal het Communisme opgebouwd en gebruikt worden om de andere regeringen te vernietigen en om de religies te verzwakken.”

“De Tweede Wereldoorlog moet aangewakkerd worden door gebruik te maken van de verschillen tussen de fascisten en de politieke zionisten. Deze oorlog moet tot stand gebracht worden zodat het Nazisme vernietigd wordt en het politieke Zionisme sterk genoeg is om een soevereine staat Israël in Palestina op te richten. Tijdens de Tweede Wereldoorlog moet het Internationale Communisme sterk genoeg worden om het Christendom in evenwicht te brengen, dat dan zou worden ingetoomd en in toom gehouden tot de tijd dat we het nodig zouden hebben voor de laatste sociale cataclysme.”

“De Derde Wereldoorlog moet aangewakkerd worden door gebruik te maken van de verschillen die veroorzaakt worden door de “agentur” van de “Illuminati” tussen de politieke Zionisten en de leiders van de Islamitische Wereld. De oorlog moet op zo’n manier gevoerd worden dat de Islam (de Moslim-Arabische Wereld) en het politieke Zionisme (de Staat Israël) elkaar wederzijds vernietigen.

Ondertussen zullen de andere naties, die opnieuw verdeeld zijn over deze kwestie, gedwongen worden om te vechten tot het punt van volledige fysieke, morele, spirituele en economische uitputting… We zullen de Nihilisten en de atheïsten ontketenen, en we zullen een formidabele sociale cataclysme uitlokken die in al zijn gruwel de naties duidelijk het effect van absoluut atheïsme zal laten zien, de oorsprong van wreedheid en van de meest bloedige onrust.

Dan zullen overal de burgers, verplicht om zichzelf te verdedigen tegen de wereldminderheid van revolutionairen, deze vernietigers van de beschaving uitroeien, en de menigte, gedesillusioneerd in het christendom, wiens deïstische geesten vanaf dat moment zonder kompas of richting zullen zijn, angstig op zoek naar een ideaal, maar zonder te weten waar ze haar aanbidding aan moeten geven, zal het ware licht ontvangen door de universele manifestatie van de zuivere leer van Lucifer, eindelijk naar buiten gebracht in het publieke zicht.

Deze manifestatie zal het gevolg zijn van de algemene reactionaire beweging die zal volgen op de vernietiging van het christendom en het atheïsme, die beide tegelijkertijd overwonnen en uitgeroeid zullen worden.”

 

 

aangepast door De Teruggetrokkene
Link naar reactie
Delen op andere sites

7 minuten geleden, De Teruggetrokkene zei:

Momenteel ligt de focus op Israel.  Over Oekraine hoor je op dit moment eigenlijk niks. Volgens mij wordt er wereldoorlog op poten gezet. Heel veel landen zijn wapens aan het inkopen dus er wordt rekening mee gehouden.

Alles wordt dus een beetje tegen elkaar opgezet zodat er straks nog maar een kleine trigger nodig is om het in werking te zetten.

  • Mee Eens 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de site.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Nog geen lid?

    Registreer je nu, of log in met je bestaande account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de website.

    Iedereen is welkom!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...