Ga naar inhoud

Coronapas komt erger terug dan ooit


Pieter65

Aanbevolen berichten

Dat is niet mijn mening, maar de mening van Jan Vingerhoets, een Nederlandse huisarts.

Dit is wat hij schrijft:

De coronagekte is wat geluwd. Velen zijn blij, maar de rust is verraderlijk: we worden nog altijd in slaap gesust waarbij velen helemaal niet door hebben dat we nu alleen maar even in de pauzestand staan op weg naar een staatsbestel met totalitaire trekken.  De overheid is nu even tevreden omdat de basis gelegd is voor een controlestaat: de instrumenten daartoe zijn niet afgeschaft maar gewoon even in de ijskast gelegd. We zijn eraan gewend geraakt dat grondrechten niet -en machthebbers wel– onschendbaar zijn.

We zijn het normaal gaan vinden dat onze vrijheden afhankelijk worden gemaakt van blinde gehoorzaamheid. We vinden het normaal dat de overheid bepaalt hoeveel bezoek we mogen ontvangen en dat we onze lichamelijke integriteit inleveren voor de ander, ook al blijkt dat in werkelijkheid helemaal niet zo te werken. De tijdelijke noodwetten zijn zonder noodzaak voor de vierde keer verlengd en zullen vermoedelijk permanent gaan worden, want als het gaat om het uitbreiden van macht en controle, zit een begrip als tijdelijkheid de regering alleen maar in de weg.

Toegangspassen zijn onwerkzaam verklaard voor de gezondheid, maar daar waren ze in werkelijkheid natuurlijk ook nooit voor bedoeld. Ze worden paraat gehouden ‘in de ijskast’ want het zijn ideale middelen om de massa te controleren en die moet je natuurlijk altijd achter de hand houden. Nu eenmaal blijkt dat mensen het gebruik van die machtsmiddelen kritiekloos ondergaan zal die macht ook nooit meer uit handen gegeven worden. Het middel van de digitale controlepas is inmiddels argeloos geaccepteerd door de murw gepropageerde massa en daarmee is het doel bereikt. Alleen daarom is corona in de media even geen issue meer. Maar de pas komt terug, erger dan zij ooit was. Noteert u dat maar vast, want dat beloof ik u bij deze.

  • Like 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

2 uur geleden, Lydia zei:

Zo denk ik er ook over. Maar net nog mensen gesproken (niet wakker) die heel enthousiast zeggen dat nu alles voorbij is, want ze kunnen weer op vakantie.

Ze hebben écht geen idee....

Ik ben ook heel erg bang dat we straks in de herfst weer alles opnieuw zullen meemaken. Maar, als dat gebeurt dan zal het heftiger zijn dan vorige keren ben ik bang. Ze zullen dan zeggen dat dit veel te ver gaat en dat het allemaal wordt veroorzaakt door mensen die weigeren om zich te laten vaccineren en zo komt alsnog het verplicht vaccineren er door.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Op 14-3-2022 om 18:54, Pieter65 zei:

op weg naar een staatsbestel met totalitaire trekken

Voor wie Openbaring kent is dit geen verrassing. We zijn al ongeveer 150 jaar op weg hiernaartoe. Alleen is het sinds 2020 in stroomversnelling gekomen. En er zullen nog wel enkele stroomversnellingen in het verschiet liggen (in de vorm van 'Apocalyptische Ruiters' van Openbaring 6) voordat we bij de 'waterval' komen, waarbij een derde van de wereldbevolking wordt uitgemoord met militaire middelen omdat ze zich niet aan het systeem conformeren. Want zover gaat het komen. Lees Openbaring 9, de vijfde en de zesde bazuin. Van de vijfde maken we nu al het voorspel mee, de eerste prikken en boosters met hun honderdduizenden vax-doden. Met dit experiment wordt uiteindelijk een elixer samengesteld dat aan de wereldbevolking wordt opgedrongen onder de vijfde bazuin. Verzet wordt neergeslagen bij de zesde bazuin. Allemaal onder invloed van demonische machten - satan, die uit de hemel is geworpen - de put van de afgrond, waarvan hij de sleutel kreeg om die te openen - de vier engelen gebonden aan de Eufraat, de vorsten van de vier wereldrijken die werden verslagen door Christus maar korte tijd vrijkomen. De gemeente van Jezus Christus maakt dat niet mee. Die wordt vooraf opgehaald. Een consequente lezing van 1 Thess.4 en 5 laat weinig andere uitleg open. Zie:

https://youtu.be/5zoOI9lIBSc

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de site.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Nog geen lid?

    Registreer je nu, of log in met je bestaande account. Ingelogde leden zien geen advertenties op de website.

    Iedereen is welkom!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...